MOĆ POZITIVNOG MIŠLJENJA - Naruči svoju knjigu

MOĆ POZITIVNOG MIŠLJENJA

Autor: Peale, Norman V.
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2011
Broj stranica: 333
Uvez: Meki

13,14 

Ova knjiga je više i od nepobitno uspješnog programa za samopomoć. Ona nas vodi, poučava i uči kako preoblikovati negativne osjećaje u pozitivne stavove koji vode prema unutarnjem miru i stvarnim postignućima.

SKU: 978 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Knjiga „Moć pozitivnog mišljenja” Normana Vincenta Pealea otkriva uspavanu snagu ljudskog uma. Od njezina objavljivanja davne 1952. godine pojavilo se mnoštvo sličnih knjiga, a mnoge su filozofije utemeljene pod njezinim utjecajem. Ipak, jednostavnost ovoga remekdjela i dalje blista nepomućenim sjajem.

„Moć pozitivnog mišljenja” klasična je zbirka metoda koje pokazuju da će promjena vašeg stava prouzročiti i promjenu u vašem životu. Ona nudi uspjeh u svemu i put prema svladavanju svih prepreka. Nema nerješivih problema ni nepremostivih zapreka. Iz straha i očaja rađa se nada u sreću i obnovljeno povjerenje u život.

Poruke koje ćete pronaći u ovoj knjizi su vječne. One nude više od ohrabrujućeg tapšanja po ramenu. Tu je deset praktičnih pravila za razvitak i postizanje samopouzdanja, pet metoda za postizanje materijalnog i emocionalnog uspjeha, tri dokazane metode za održavanje najviše energetske razine i desetočlani program za uklanjanje briga.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Mozaik knjiga

Karakter

stručno-popularna

Autor

Peale, Norman V.

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN