PREVLADAVANJE PREPREKA U POSLU I ŽIVOTU - Naruči svoju knjigu

PREVLADAVANJE PREPREKA U POSLU I ŽIVOTU

Autor: Coker, Wayland
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: popularna
Godina izdanja: 2023
Broj stranica: 300
Uvez: Meki

23,00 

Načela za prevladavanje gotovo svake zamislive situacije – kako razmišljati – priprema za prevladavanje prepreka u sadašnjosti i budućnosti – bez obzira na izazove ispred vas

SKU: 13735 Kategorija:

Opis

O knjizi:

U knjizi autor nudi načela za prevladavanje gotovo svake zamislive situacije. Ova knjiga ne govori vam što da mislite, već kako da razmišljate te vas priprema za prevladavanje prepreka u sadašnjosti i budućnosti – bez obzira na izazove ispred vas.

Potreban je obrazovan i iskusan mentor koji bi se suočio s brojnim izazovima s kojima se vlasnici tvrtki i poduzetnici danas susreću. Wayland Coker je taj mentor. Ne samo da nudi načela za prevladavanje gotovo svake zamislive situacije, već dijeli i osobne priče primjenjujući ta načela. Ne daje samo odgovore na sve vaše probleme, već poput dobrog mentora postavlja teška pitanja koja biste si sami trebali postaviti. Ova knjiga ne govori vam što da mislite, već kako da razmišljate te vas priprema za prevladavanje prepreke u sadašnjosti i budućnosti – bez obzira na izazove ispred vas.

Wayland Coker autor je desetaka članaka o poduzetništvu, poslovnoj strategiji i menadžmentu. Ima MBA sa Sveučilišta George Washington i akreditirani je certificirani stručnjak za lance opskrbe. Umirovivši se kao mornarički časnik nakon više od dvadeset godina službe, uključujući putovanja na nuklearnoj podmornici tijekom Hladnog rata, vojnom brodu tijekom operacija Pustinjski štit i Pustinjska oluja te obilazak osoblja stožera mornarice u Pentagonu, pokrenuo je Coker Logistic Solutions ( CLS). Njegova je tvrtka osvojila mnoge nagrade, uključujući Northrop Grumman dobavljača godine 2012. Kao javni govornik predavao je i na raznim akademskim mjestima, konferencijama i sajmovima u SAD-u i širom svijeta.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez