VODIČ KROZ ZNANJE O UPRAVLJANJU PROJEKTIMA - Naruči svoju knjigu

VODIČ KROZ ZNANJE O UPRAVLJANJU PROJEKTIMA

Vodič kroz PMBOK®
Autor: Project menagement institute
Područje: Menadžment
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2011
Broj stranica: 470
Uvez: Meki

55,74 

Već više od 25 godina ‘Vodič kroz znanje o upravljanju projektima (Vodič kroz PMBOK®)’ vodeći je alat za upravljanje projektima i neophodna referentna literatura svakog voditelja projekata. Četvrto izdanje Vodiča nastavlja tradiciju izvrsnosti u upravljanju projektima pomoću standarda koji je lako razumljiv i primjenjiv.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 998 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Godine 1983. dobrovoljci s Project Management Institutea (PMI®) okupili su se po prvi puta kako bi saželi sve znanje o upravljanju projektima. Danas se Vodič kroz PMBOK® prepoznaje kao globalni standard za upravljanje projektima i jedan je od najboljih i najraznovrsnijih resursa dostupnih svima koji se bave upravljanjem projektima. Vodič kroz PMBOK® sadrži temeljne postupke koji su potrebni svim voditeljima projekata kako bi dosegli visoke standarde izvrsnosti projekta. Trenutno se koristi više od 2 milijuna primjeraka Vodiča kroz PMBOK®. Otkad je objavljeno treće izdanje Vodiča kroz PMBOK® PMI, od globalne je zajednice koja se bavi upravljanjem projektima primio na tisuće vrijednih prijedloga za poboljšanja i objašnjenja koji su razmotreni i, tamo gdje je to bilo moguće, uključeni u četvrto izdanje.

Četvrto izdanje ažurirano je tako da uključi aktualno znanje i postupke iz upravljanja projektima. Ono se fokusira na poboljšanje dosljednosti, jasnoće i čitljivosti kako bi se pospješili razumijevanje i primjena. Dijagrami toka svakog procesa poboljšani su tako da prikazuju povezane procese za ulaze i izlaze. Procesi su pročišćeni i nanovo strukturirani. Novo izdanje također uključuje i dodatak koji se bavi ključnim međuljudskim vještinama koje voditelj projekata koristi pri upravljanju projektom. Četvrto izdanje Vodiča kroz PMBOK® odražava doprinos i znanje aktivnih voditelja projekata i pruža temeljna znanja o upravljanju projektima onako kako se ona primjenjuju na široki raspon projekata. Međunarodno prepoznati standard voditeljima projekata pruža neophodni alat za primjenu upravljanja projektima i postizanje organizacijskih rezultat.

Iz sadržaja:

Svrha Vodiča kroz PMBOK® / Što je projekt? / Što je upravljanje projektima? / Odnos između upravljanja projektima, upravljanja programima i upravljanje portfeljima / Upravljanje projektima i upravljanje operacijama / Uloga voditelja projekata / Znanje o upravljanju projektima / Faktori okoliša poduzeća

 

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručna

Uvez

Meki

Autor

Project Management Institute

Broj stranica

ISBN

Izdavač