PROMIJENITE MISLI PROMIJENITE ŽIVOT - Naruči svoju knjigu

PROMIJENITE MISLI PROMIJENITE ŽIVOT

Kako otključati svoj puni potencijal za uspjeh i postignuća
Autor: Tracy, Brian
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: popularna
Godina izdanja: 2023
Broj stranica: 302
Uvez: Meki

23,00  (173,29 kn)

‘Promijenite misli, promijenite život’ pokazuje vam kako otkriti svoje iznimne unutarnje resurse i pokrenuti svoje nevjerojatne moći.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 13697 Kategorija: Oznaka:

Opis

O knjizi:

Brian Tracy nudi dokazani plan za životnu preobrazbu promjenom načina na koji razmišljate o sebi i svojim potencijalima. Ono što mislite ima dubok utjecaj na ono što radite i kako to radite. Ali vaše misli nisu uklesane u kamen. Baš kao što možete naučiti voziti bicikl ili igrati šah, također možete naučiti kontrolirati svoje razmišljanje i kontrolirati svoj život.

Utemeljena na autorovom tridesetogodišnjem iskustvu uspješnog poslovnog čovjeka i govornika, ova knjiga predstavlja dvanaest snažnih načela koja će svakome pomoći da krene na put prema boljem, ispunjenijem profesionalnom i osobnom životu. Svako poglavlje nudi inspirativne priče, zajedno s vježbama koje vam pomažu da razmišljate i ponašate se kao uspješna osoba kakva doista jeste.

Načela u ovoj knjizi pomogla su milijunima ljudi da preuzmu kontrolu nad svojim razmišljanjem i naprave pozitivne promjene u svojim životima. A mogu pomoći i vama.

Ako želite postići bogatstvo, sreću te profesionalno i osobno ispunjenje, sve što morate učiniti je promijeniti svoje razmišljanje, promijeniti svoj život.

Iz recenzija:

“Ova vam knjiga daje sustav korak po korak za promjenu vašeg razmišljanja o sebi i vašem potencijalu, omogućujući vam postizanje većeg uspjeha u svakom području vašeg života.” – Lee Iacocca, predsjednik, Lee Iacocca & Associates

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez

Povezane knjige - Naša preporuka