SANDRA PAOVIĆ - Naruči svoju knjigu

SANDRA PAOVIĆ

rođena da pobjeđuje
Autor: Žutlija, Željko
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: biografija
Godina izdanja: 2017
Broj stranica: 192
Uvez: Meki
ISBN: 978-953-0600-16-4

139,00 Kn

Životna priča o Sandri, nacionalnoj heroini, s odavno osiguranim mjestom među sportskim velikanima i osobi za trajno nadahnuće naraštajima kojima su potrebni uzori i primjeri nepokolebljive vjere u život.

Više o knjizi – recenzije i sadržaj

O knjizi:

Sandrina životna priča daleko nadmašuje granice sporta i kapilarno se širi u sve pore života. Sport joj je pomogao u oblikovanju, ali vjerujem da bi i bez njega, u svemu čime bi se bavila, bazično bila ista »lavica« koja život smatra upornom i beskompromisnom borbom za ostvarenje zadanih ciljeva.

Neko je vrijeme živjela u stolnoteniskom raju, nezaustavljivo putujući prema zvjezdanim trenutcima svoje karijere, a onda se, u samo djeliću sekunde, sunovratila u pakao prometne nesreće iz kojeg se uzdigla na zaprepaštenje čak i liječnika koji su se borili za njezin život, ne vjerujući da će ikad – preživi li – stati na svoje noge. Četiri godine poslije, na Para-olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, stojeći na svojim nogama, osvojila je zlatnu medalju, poklonivši je domovini Hrvatskoj i svim dobrim ljudima koji su joj cijelo vrijeme pružali zdušnu potporu i svojim dobrotvorstvom pomagali da ponovno zakorači u život. Sandra je nacionalna heroina, s odavno osiguranim mjestom među sportskim velikanima i trajno nadahnuće naraštajima kojima su potrebni uzori i primjeri nepokolebljive vjere u život.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Izdavač

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “SANDRA PAOVIĆ”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Povezane knjige - MEPova preporuka

7 TAJNI USPJEHA