STVARANJE I RAZMJENA VRIJEDNOSTI - Naruči svoju knjigu

STVARANJE I RAZMJENA VRIJEDNOSTI

Marketing kao proces stvaranja i razmjene vrijednosti poslovnih subjekata s potrošačima
Autor: Grbac, Bruno
Područje: Marketing
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2012
Broj stranica: 296
Uvez: Tvrdi

46,45  (349,98 kn)

Udžbenik namijenjen prvenstveno studentima koji struku marketinga vide kao svoj željeni karijerni odabir. Knjiga pruža polazišta marketinške struke i novih trendova te primjenu znanja za stratešku i taktičnu razinu odlučivanja, kao i uspješnu promociju.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1173 Kategorija:

Opis

O knjizi: 

Autor je imao za cilj obraditi problematiku marketinga na jednostavan i razumljiv način, prilagođen osobama koje do sada nisu izučavale filozofiju i koncepciju marketinga. Fokus je na obradi polazišta marketinga i politike marketinga , odnosno analizi osobitosti elemenata marketinškog miksa i njihovih usklađivanja u cilju ostvarivanja razvoja poslovnog subjekta. Pored inovativnog pristupa, u knjizi se ističu nova marketinška promišljanja i obrađuju novi trendovi. Pored navedenog, autor raspravlja o primjeni marketinškog znanja i vještina za stratešku i taktičku razinu odlučivanja, čime se čitatelju nude usmjerenja za karijeru u marketingu.

Iz sadržaja: 

Predgovor/ 1. Teorija i praksa marketinga/ Zakonitosti tržišta/ Utjecaji iz okruženja/ Razmjena vrijednosti i tržišno orijentirano poslovanje/ Usmjeravanje marketinških napora/ 2. Znanje o partnerima u funkciji stvaranja i razmjene vrijednosti/ Istraživanje sudionika na tržištu/ Spoznaje o krajnjim potrošačima u funkciji stvaranja i razmjene vrijednost/ Osobitosti i ponašanje potrošača na tržištu poslovne potrošnje/  Izgradnja partnerstva – odrednica stvaranja i razmjene vrijednosti/ 3. Stvaranje vrijednosti za potrošače / Koncepcija vrijednosti i korisnost proizvoda/ Elementi proizvoda/ Razvoj i širenje novog proizvoda/ Životni ciklus proizvoda/ 4. Cijena – okosnica vrijednosti proizvoda / Značajke cijena/ Čimbenici od utjecaja na cijene/ Strategija cijena/ Metode određivanja cijena/ 5. Značaj distribucije u isporuci vrijednosti potrošačima / Aktivnost i sudionici distribucije/ osobitost i aktivnosti veletrgovine/ Trgovina na malo/ Fizička distribucija/ Distribucijski trendovi/ 6. Integrirano marketinško komuniciranje –  promocija/  Integrirano marketinško komuniciranje –  promocija/ Ciljevi promocijskih aktivnosti i njihova realizacija/ Osobitosti elemenata promocijskog miksa/ Novi trendovi promocijskih aktivnosti / 8. Implementacija marketinškog znanja i vještina / Znanje i vještine za uspješnu poslovnu praksu/ Razine marketinških znanja i vještina

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Promarket

Karakter

stručna

Autor

Grbac, Bruno

Broj stranica

Uvez

Tvrdi

ISBN

Izdavač