Akcija!
UPRAVLJANJE KRIZNIM SITUACIJAMA - Naruči svoju knjigu

UPRAVLJANJE KRIZNIM SITUACIJAMA

Svladajte vještine i spriječite katastrofu
Autor: Luecke, Richard
Područje: Menadžment
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2005
Broj stranica: 206
Uvez: Meki

6,99 

Priručnik iz osnova kriznog menadžmenta sa savjetima kako prebroditi neplanirane štetne događaje u organizaciji. Na konkretnim primjerima pokazano je kako prepoznati krizu u tvrtki, kako je obuzdati te potom riješiti.

Opis

O knjizi:

Kriza može pogoditi svaku organizaciju. Rukovoditelji tvrtke koja se nađe u krizi moraju djelovati brzo, ustanoviti njezin uzrok, ukloniti ga te na kraju, uz što manju štetu, riješiti krizu. Pa ipak, rijetke se menadžere osposobljava za to važno područje. Ova knjiga želi to stanje popraviti i objasniti osnove upravljanja krizom, dajući praktične smjernice koje će pomoći da se uhvatite u koštac s krizom te prebrodite takvu neplaniranu situaciju.

Iz sadržaja:

Uvod / Pripremite se za moguće opasnosti / Što možete, izbjegnite / Planiranje za izvanredne situacije / Kako prepoznati krizu / Obuzdavanje krize / Rješavanje krize / Kako pridobiti medije / Učite iz iskustva / Dodatak A: Korisni provedbeni alati / Dodatak B: Kako napisati priopćenje za tisak / Bilješke / Preporuke za čitanje / Kazalo / Bilješka o stručnom savjetniku / Bilješka o piscu

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Zgombić&Partneri

Karakter

stručna

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN

Autor