UPRAVLJANJE U BUDUĆEM DRUŠTVU - Naruči svoju knjigu

UPRAVLJANJE U BUDUĆEM DRUŠTVU

Autor: Drucker, Peter
Područje: M.E.P. - naša izdanja
Područje: Menadžment
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2007
Broj stranica: 218
Uvez: Tvrdi

25,78 

Drucker je otac menadžmenta, guru suvremenog vođenja – svojevrsni fenomen duha i tijela. Tema o kojoj progovara je aktualna i intrigantna – postavlja pitanje kako ćemo poslovati, upravljati, učiti i živjeti za u budućnosti. Nevjerojatno je kako je jednako aktualna kao i 1995. godine – mnoge dijelove knjige Drucker nikada nije mijenjao.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

Opis

O knjizi:

Knjiga je namijenjena menadžerima kao putokaz za upravljanje. U svim se poglavljima zastupa teza da će najvažnije društvene promjene, koje dovode do stvaranja novoga društva, biti glavni problem s kojim će se suočiti menadžeri u sljedećih petnaest godina, a možda i dulje. To će biti najveća prijetnja i najveći izazov za svaku organizaciju, veliku ili malu, profitnu ili neprofitnu, bilo da je ona u Sjevernoj ili Južnoj Americi, Europi, Aziji ili Australiji. Otud je u svakom poglavlju prisutno da društvene promjene mogu biti vezane za uspjeh ili neuspjeh jedne organizacije i njezinih rukovoditelja više nego gospodarska događanja.

Iz sadržaja:

INFORMACIJSKO DRUŠTVO/ Nakon informacijske revolucije/ Eksplozivni svijet interneta/ Od računalne do informacijske pismenosti/ Elektronska trgovina: središnji izazov/ Nova ekonomija još nije stigla/ Generalni direktor u novom tisućljeću/ POSLOVNE PRIGODE/ Poduzetnici i inoviranje/ Prvo čovjek pa onda zaposlenik/ Financijske usluge: ili inovirate ili nestajete/ Prerastanje kapitalizma/ PROMJENA SVJETSKE EKONOMIJE/Razvoj velikih institucija društva/ Globalna ekonomija i nacionalne države/ To je Japan, čovječe!/ O novom organiziranju grada/ BUDUĆE DRUŠTVO/ Buduće društvo/ Nova demografija/ Nužna a neželjena imigracija/ Nova radna snaga/ Paradoks proizvodnje/ Hoće li korporacije preživjeti/ Budućnost top menadžmenta/ Put pred nama

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručna

Uvez

Tvrdi

Autor

Drucker, Peter

Broj stranica

ISBN

Izdavač