UPRAVLJATI, STVORITI, ŽIVJETI - Naruči svoju knjigu

UPRAVLJATI, STVORITI, ŽIVJETI

Učinkovit menadžment za novo vrijeme
Autor: Malik, Fredmund
Područje: Menadžment
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2009
Broj stranica: 256
Uvez: Tvrdi

22,43  (169,00 kn)

Ova je knjiga klasik literature za menadžment. Izvanredan je i rukopis za mlade rukovoditelje. Pravilan menadžment treba naučiti samo jednom, ali temeljito. Knjiga se čita brzo i zanimljivo, kao roman.

Opis

O knjizi:

Ova je knjiga klasik literature za menadžment. Izvanredan rukopis za mlade rukovoditelje, njima putokaz, a jednako tako pa i više za one od iskustva – jer otkriva prave aspekte ispravnog menadžmenta kojih se sami ne možete uvijek sjetiti.

Poznavanje pravilnog menadžmenta može se smatrati životnom vrlinom. Današnje društvo dobar menadžment smatra najvažnijom sposobnošću kojom ćete sebe i druge potaknuti na uspjeh, a upravo to će biti sve važnije i u budućnosti. Sve ovisi o toj sposobnosti: učinak, karijera, ugled, moć i prihodi iz čega onda proizlazi zdravlje, zadovoljstvo i ispunjen život – ne samo s gospodarskog stajališta, već i onoga svih ostalih društvenih institucija.

Pravilan je menadžment globalan, svugdje je u svijetu jednak. Svim organizacijama koje dobro funkcioniraju upravlja se na temelju istih načela. Stoga, pravilan menadžment valja naučiti samo jednom, ali temeljito. Što bolje njime ovladate, više ćete prilika uspješno ostvariti i bolje ćete ga uporabiti u raznim situacijama. Ova knjiga vaš je prijatelj na tome putu.

Iz sadržaja:

Uvod: Pravilan i dobar menadžment kao ključ uspjeha / Menadžment; pravilno i pogrešno, dobro i loše / Pravilnim i dobrim menadžmentom do kvalitetnog života / Pravilan i dobar menadžment svugdje je isti / Pravilan i dobar menadžment je zanat / Pravilan i dobar menadžment kibernetski je menadžment / Profesionalnost / Načela djelotvornog upravljanja / Zadaci djelotvornog upravljanja / Alati za učinkovito vođenje

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručna

Uvez

Tvrdi

Autor

Malik, Fredmund

Broj stranica

ISBN

Izdavač