VAŠ MARKETING JE PUŠIONA - Naruči svoju knjigu

VAŠ MARKETING JE PUŠIONA

Autor: Stevens, Mark
Područje: Marketing
Karakter: popularna
Godina izdanja: 2003
Broj stranica: 197
Uvez: Meki

11,81  (88,98 kn)

Provokativan naslov Marka Stevensa, jednog od vodećih stručnjaka marketinga temeljenog na na ROI koncepciji (Return on Investment), bavi se tzv. ekstremnim marketingom čiji je cilj kreiranje marketinških kampanja koje omogućavaju povećanu zaradu putem marketinga!

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 126 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:

NAJPRIJE PROČITAJTE OVO! / Ako novac koji trošite na marketing ne pridonosi razvoju vašeg poslovanja i ne pomaže vam da se još više obogatite, onda imate marketing koji je … pušiona. / ZAŠTO JE VAŠ MARKETING PUŠIONA? / Prestanite bacati novčanice od tisuću kuna kroz prozor i prihvatiti njihovo trošenje kao marketing. / NIŠTA SE NE DOGAĐA SVE DOK SE PROIZVOD NE PRODA! / Svaka tvrtka kojoj je prodaja proizvoda posljednji korak u marketinškom procesu ima marketinšku kampanju okrenutu naglavačke / KRENITE OD NULE! / Kvragu s vašim suparnicima i njihovom taktikom… Dobro razmislite i krenite od nule. / IZLOŽITE JAVNOSTI SEBE ILI SVOJU TVRTKU / Prestanite igrati na sigurno i rizičnim potezima počnite postizati bolje rezultate. / NEMA IGRANJA SAMO NA JEDNU KARTU / Tko kaže da sinergija pali? Praktične prednosti integriranog marketinga. / EKSTREMNI MARKETING NA DJELU / Najnovija dostignuća sinergije i razvoj integriranog plana. / PRIPREMA, CILJAJ, VATRA! / Kako testirati, provesti u djelo i nadzirati svoj marketinga./ UBERITE VOĆE S NISKIH GRANA! / Zašto ne morate potrošiti cijelo bogatstvo kako biste podigli prodaju i zaradu. / NE VRAĆAJTE SE U URED…JOŠ! / ZAKLJUČAK: SRETNO! / Sastavni dijelovi jednog stvarnog plana /

O knjizi:

Ljudi troše mnogo novaca na marketing često ne znajući što njime žele postići. Koriste iste marketinške metode kao i konkurenti ili, gledajući konkurenciju, odlučuju što ne žele u svom spotu. Ponašaju se kao da zaboravljaju da je cilj marketinga povećanje zarade. Ova će vas knjiga upoznati s ekstremnim marketingom, a nizanjem dobrih i loših primjera pokazat će vam kako kreirati kampanju koja će vam omogućiti da marketingom počnete zarađivati. Pomoći će vam definirati jasnu taktiku i strategiju, usmjeriti vas i pokazati u čemu griješite. Počnite zarađivati i budite svjesni što je sve marketingom moguće postići.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Profil International

Karakter

popularna

Autor

Stevens, Mark

Broj stranica

Uvez

Meki