Akcija!
VODIČ ZA MENADŽERE KROZ UMJETNU INTELIGENCIJU - Naruči svoju knjigu

VODIČ ZA MENADŽERE KROZ UMJETNU INTELIGENCIJU

Kako identificirati i primijeniti umjetnu inteligenciju u svojoj organizaciji?
Autor: Burgess, Andrew
Područje: Menadžment
Područje: Digitalne tehnologije
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2024
Broj stranica: 195
Uvez: Meki

36,81 

Koje su mogućnosti umjetne inteligencije na primjerima iz stvarnog života i primjenama u poslovnom okruženju. Sadrži intervjue s rukovoditeljima koji su uspješno implementirali umjetnu inteligenciju, kao i izvršnim direktorima konzultantskih tvrtki.

Opis

O knjizi:

Umjetna će inteligencija, u najširem smislu, imati temeljni utjecaj na način kako poslujemo. Tu nema nikakve dvojbe. Promijenit će način na koji donosimo odluke, omogućit će stvaranje novih modela poslovanja i omogućit će nam ostvarivanje stvari za koje smo prije mislili da su nemoguće.

Stalni izazov za rukovodioce koji se žele uhvatiti u koštac s umjetnom inteligencijom je gdje pronaći sve relevantne informacije bez da se pribjegne maštovitim člancima, slušanju pretjeranih tvrdnji dobavljača ili pokuša razumjeti algoritme. Umjetna inteligencija je čvrsto ušla u arenu „svjesnih nepoznanica” – znamo da ne znamo dovoljno.

Oni koji su dovoljno dalekovidni da koriste i iskorištavaju tehnologije umjetne inteligencije su ti koji moraju znati što se sve njome može učiniti i moraju razumjeti što trebaju učiniti kako bi stvari funkcionirale kako treba.

To je misija ove knjige. U ovih deset poglavlja postavit ću okvir koji će čitatelju pomoći da se uhvati u koštac s osam temeljnih sposobnosti umjetne inteligencije te povezati stvarne poslovne primjere sa svakom od njih. Pružit ću pristupe, metodologije i alate pomoću kojih ćete moći krenuti na svoje vlastito putovanje umjetnom inteligencijom na najučinkovitiji i najdjelotvorniji način. Također ću se osloniti na intervjue i studije slučaja poslovnih lidera koji već primjenjuju umjetnu inteligenciju, afirmiranih dobavljača umjetne inteligencije i akademika čiji je rad usredotočen na praktičnu primjenu umjetne inteligencije.

O autoru:

Andrew Burgess je konzultant za menadžment, autor i govornik s više od 25 godina iskustva. Andrew je autoritet za inovativne i disruptivne tehnologije uključujući umjetnu inteligenciju i robotsku automatizaciju procesa. On je bivši tehnički direktor koji je vodio savjetodavne tvrtke i izgradio prakse automatizacije, a sada savjetuje više rukovoditelje o stvaranju vrijednosti pomoću umjetne inteligencije.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez