Objavljeno:

M.E.P.-u odobren program u okviru natječaja Ministarstva kulture ‘Poduzetništvo u kulturi’

Ministarstvo kulture odobrilo je 45 programa Poduzetništva u kulturi za područje nakladništva i knjižarstva u 2017. godini koje će financirati s nešto manje od četiri milijuna kuna. Riječ o programima primjene novih tehnologija, marketinga i zapošljavanja te unaprjeđenja knjižarske djelatnosti.

Na Javni poziv za predlaganje programa poduzetništva u kulturi za područje nakladništva i knjižarstva u 2017. stigla je čak 81 prijava. Odabrano je 45 programa za koje je odobren ukupan iznos od 3.994.140 kuna.

M.E.P-ov se program pridružuje odabranim projektima pod nazivom Unaprjeđenje razvojnog, distribucijskog i kulturnog potencijala poduzeća M.E.P. d.o.o. – „Knjiga i posao“. Odabrani program, između ostaloga, uključuje novo zapošljavanje, ulaganje u tehnologiju, marketing, distribuciju te izdavaštvo. Novosti u okviru programa možete pratiti unutar rubrike Naši projekti.

Javni poziv za programe poduzetništva u kulturi za područje nakladništva i knjižarstva Ministarstvo kulture raspisalo je zbog velikog interesa poduzetnika iz toga područja za namjenska sredstva predviđena Javnim pozivom za predlaganje programa poduzetništva u kulturi, kao i zbog sve veće krize u književno-nakladničkoj djelatnosti, a na temelju dogovora u Vladi i u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta. Ponosni smo što smo dio ove iznimne inicijative.

Učinkovit Menadžer 2018

Unesite svoju e-mail adresu kako biste primali novosti,
posebne popuste i ponude iz knjižare!

0

Vaša košarica