ANALIZA FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA – 2. PROŠIRENO IZDANJE - Naruči svoju knjigu

ANALIZA FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA – 2. PROŠIRENO IZDANJE

Autor: Mamić Sačer, Ivana; Sever, Sanja; Žager, Katarina; Žager, Lajoš
Područje: Financije i računovodstvo
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2008
Broj stranica: 500
Uvez: Tvrdi

46,32 

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 717 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:

RAČUNOVODSTVENE INFORMACIJE KAO PODRŠKA POSLOVNOM UPRAVLJANJU/ TEMELJNA ZNANJA O RAČUNOVODSTVU I FINANCIJSKIM IZVJEŠTAJIMA/ RAČUNOVODSTVENE POLITIKE I KVALITETA FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA/ REVIZIJA KAO PRETPOSTAVKA KVALITETE FINANCIJSKOG IZVJEŠTAVANJA/ TEMELJNI INSTRUMNETI I POSTUPCI ANALIZE FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA/ POVEZANOST FINANCIJSKIH I NEFINANCIJSKIH POKAZATELJA U FUNKICIJI OSTVARIVANJA KVALITETE POSLOVANJA

O knjizi:

Ova knjiga pregledno obrađuje temu računovodstva i financija na izrazito jednostavan i razumljiv način. Drugo i prošireno izdanje knjige Analiza financijskih izvještaja svojim je opsegom od 500 stranica dvostruko veće od prvog izdanja pod istim naslovom.
Drugo prošireno izdanje vrlo popularne knjige Analiza financijskih izvještaja objedinjuje područja računovodstva, revizije i analize, u funkciji upravljanja, te je stoga namijenjeno vrlo širokom krugu korisnika, kako gospodarskoj praksi, tako i u sustavu visokog školstva. Ova je knjiga temeljni priručnik za razumijevanje osnova računovodstva i vodeća je takva knjiga na domaćem tržištu.
Knjiga Analiza financijskih izvještaja pisana je vrlo pregledno,  razumljivo i jasno, a autori su obrađenu tematiku podijelili u šest poglavlja. Svako poglavlje započinje pregledom ciljeva učenja, a završava pitanjima za provjeru znanja.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Masmedia

Karakter

stručna

Uvez

Tvrdi

Broj stranica

Autor

, , ,

ISBN

Izdavač

Povezane knjige - Naša preporuka