BILANCA U MALOM PRSTU - Naruči svoju knjigu

BILANCA U MALOM PRSTU

poslovna znanja i vještine
Autor: Sakar, Vlatka
Područje: Financije i računovodstvo
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 2011
Broj stranica: 106
Uvez: Meki

6,77 

Ova je knjiga posvećena svima koji muku muče s razumijevanjem osnova računovodstva i financijskog izvještavanja.

SKU: 2142 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Razgovori s mnogobrojnim menadžerima, profesorima računovodstva u strukovnim školama, pa čak i s knjigovodstvenim osobljem te testiranje diplomiranih ekonomista, pokazali su nerazumijevanje osnovne računovodstvene logike. Ova je knjižica pokušaj da se laicima, ali i stručnim osobama, osnovna računovodstvena logika objasni na jednostavan način.

Knjiga je koncipirana tako da se osnovna znanja iz računovodstva stječu na osnovi primjera, a manje pukim memoriranjem pojmova i definicija. Posebna pozornost posvećena je usvajanju terminologije bitne za snalaženje u svijetu financijskog izvještavanja. Knjiga sadržava i zadatke te rješenja tih zadataka.

Iz sadržaja:

UVOD / BILANCA / Što je bilanca / Osnovna računovodstvena logika / Imovina ili aktivna / Izvori financiranja ili pasiva / Stručna terminologija / Načela evidentiranja poslovnih događanja / RAČUN DOBITI I GUBITKA (RDG) / Prihod, rashod i rezultat / Veza bilance i računa dobiti i gubitka / Imovina ili trošak / Prelazak u iduću godinu / Računovodstveni proces / Računovodstvo na blagajničkoj ili obračunskoj osnovi / FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI U PRAKSI / POJMOVNIK / LITERATURA

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Izdavač

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BILANCA U MALOM PRSTU”

Povezane knjige - Naša preporuka