BUDITE SVOJI - Naruči svoju knjigu

BUDITE SVOJI

Kako biti ono što jeste i iskoristiti svoje kvalitete da dobijete ono što želite
Autor: Sarah Knight
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2019
Broj stranica: 222
Uvez: Meki

14,47  (109,02 kn)

Kako se izboriti za sebe i ono što želite, trebate i zaslužujete te kako biti ono što jeste.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: b2c2cd974e36 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Trebalo bi biti lako biti svoj, a opet previše nas pati se živeći po tuđim pravilima, a ne po svojima. Umjesto da si budemo glavni, manji smo od makova zrna. Nakon dvaju bestselera New York Timesa Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e i Sredite svoja sr*nja, „antiguru“ autorica Sarah Knight donosi novu uspješnicu Budite svoji, u kojoj vam savjetuje kako se izboriti za sebe i ono što želite, trebate i zaslužujete te kako biti ono što jeste. Autorica pritom ne preza od toga da vam kaže da budete sebični i teški kao i da nema potrebe čeznuti za savršenstvom. To nitko ne može postići. Radije poslušajte ove dvije riječi Sare Knight: „Budite svoji!“. Prestanite brinuti o tome što drugi ljudi žele, što vam savjetuju i na što vas (bezrazložno) upozoravaju i … bez panike! Sreća je nadohvat ruci!

Sarah Knight je godine 2016. napustila je New York i posao u velikoj tvrtki i otisnula se u slobodne vode. I dalje sa zadovoljstvom piše i uređuje knjige. Objavila je knjige “Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e” (The Life-Changing Magic of Not Giving a Fu*k, 2015.), “Sredite svoja sr*nja” (Get Your Sh*t Together, 2016.) i “Budite svoji” (You Do You, 2017.).

Iz sadržaja:

Nalazite se ovdje: ORIJENTACIJSKA VJEŽBA / ZABRANJENO I DOPUŠTENO: Pravila koja se trebaju kršiti / HOĆEŠ I NEĆEŠ: Ne tako velika očekivanja / TREBALO BI I NE BI TREBALO: Hvala, ali ne hvala.

Dodatne informacije

Autor

Karakter

Godina izdanja

Broj stranica

Uvez

ISBN

Izdavač