BUDUĆNOST MENADŽMENTA - Naruči svoju knjigu

BUDUĆNOST MENADŽMENTA

Vodič kako danas osmisliti najbolje prakse sutrašnjice!
Autor: Hamel, Gary
Područje: Menadžment
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2009
Broj stranica: 274
Uvez: Tvrdi

56,09 

Ovo je knjiga za sve oni koji sanjaju i one koji djeluju. Ovo je knjiga za sve one koji osjećaju da ih birokracija sputava, koji se brinu da sustav koči inovaciju, koji potajno vjeruju da je problem jednostavan i očit, koji se pitaju zašto korporativni život mora biti tako obeshrabrujući, koji misle da su zaposlenici zapravo dovoljno pametni da mogu sami sebe kontrolirati, koji znaju da “menadžment”, kakav se trenutno primjenjuje, koči uspjeh – te za one koji žele poduzeti nešto u vezi s tim. Ako ste vi jedan od tih ljudi, onda dobrodošli u klub!

SKU: 699 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Autor potiče poslovne rukovoditelje da napuste upravljačke hijerarhije koje se temelje na načelu “naredi i vladaj” te da izgrade radna mjesta temeljena na demokratičnosti koja svima omogućavaju vođenje, inovativnost i učinak pozitivne promjene. Osnovna misao vodilja jest da tvrtke moraju svaki puta iznova jačati kreativnost svojih zaposlenika.

“Ovo je knjiga za sve oni koji sanjaju i one koji djeluju. Ovo je knjiga za sve one koji osjećaju da ih birokracija sputava, koji se brinu da sustav koči inovaciju, koji potajno vjeruju da je problem jednostavan i očit, koji se pitaju zašto korporativni život mora biti tako obeshrabrujući, koji misle da su zaposlenici zapravo dovoljno pametni da mogu sami sebe kontrolirati, koji znaju da “menadžment”, kakav se trenutno primjenjuje, koči uspjeh – te za one koji žele poduzeti nešto u vezi s tim. Ako ste vi jedan od tih ljudi, onda dobrodošli u klub.”

Iz sadržaja:

ZAŠTO JE VAŽNA INOVACIJA MENADŽMENTA / Kraj menadžmenta / Temeljna prednost / Program inovacije menadžmenta/ INOVACIJA MENADŽMENTA U PRAKSI / Stvaranje zajednice sa svrhom / Razvijanje demokracije inovacije / U potrazi za evolucijskom prednošću / ZAMIŠLJANJE BUDUĆNOSTI MENADŽMENTA / Oslobađanje od okova / Prihvaćanje novih načela / Učenje lekcija od marginalnih grupa / STVARANJE BUDUĆNOSTI MENADŽMENTA / Kako postati inovator menadžmenta / Stvaranje budućnosti menadžmenta / BILJEŠKE/ KAZALO / O AUTORU

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Mate

Karakter

stručna

Autor

Hamel, Gary

Broj stranica

Uvez

Tvrdi

ISBN