…I U E-DOBA ODLUČUJE ČOVJEK - Naruči svoju knjigu

…I U E-DOBA ODLUČUJE ČOVJEK

Autor: Baračkai, Zoran; Velencei, Jolan
Područje: Menadžment
Karakter: vodič
Godina izdanja: 2004
Broj stranica: 135
Uvez: Meki

25,22  (190,02 kn)

Promjene u okolini u e-doba su šokantne – znakovi prebrzo stižu da bismo na njih mogli munjevito odgovarati. Talenti za poslovno odlučivanje ovu knjigu neće zamijeniti ni s kuharicom niti s katalogom posuđa, već će je namijeniti za ubrzanje i kvalitetu poslovnog odlučivanja.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2190 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Knjiga ‘…i u e-doba odlučuje čovjek’ nadahnuto je djelo u kojemu autori na zanimljiv i osebujan način uvode čitatelja u svijet suvremenoga menadžerskog odlučivanja. Originalnoga stila, pisana jednostavno i duhovito, knjiga se čita u jednom dahu, potičući čitatelja na razmišljanje o pitanjima i područjima koja klasični udžbenici menadžmenta rijetko otvaraju.
Nema sumnje da svoje mjesto neće naći u osobnim knjižnicama svih onih koji razmišljaju i djeluju kao inovativni menadžeri.

Iz sadržaja:

HOMO KARIZMATIKUS / Ovdje i sada / Šareni racio / Tamo gdje je svjetlost / HOMO INFORMATIKUS / Nepouzdano / Brzo / Lagodno / HOMO ETIKUS / Dobro / Zajedno / S ljubavlju / Priča za kraj / PRILOZI / Prvi slučaj iz prakse / Drugi slučaj iz prakse / KLJUČNE RIJEČI / O AUTORIMA

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

,

Izdavač

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “…I U E-DOBA ODLUČUJE ČOVJEK”

Povezane knjige - Naša preporuka