EVENT MANAGEMENT – UPRAVLJANJE DOGAĐANJIMA - Naruči svoju knjigu

EVENT MANAGEMENT – UPRAVLJANJE DOGAĐANJIMA

Za turistička, kulturna, poslovna i sportska događanja
Autor: Van Der Wagen, Lynn
Područje: Marketing
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2008
Broj stranica: 310
Uvez: Meki

34,84 

Upravljanje događanjima rastuća je djelatnost koje ne dopušta pogreške zbog specifičnosti skupih i jedinstvenih događaja. Razvoj koncepta, dizajniranje, planiranje, pozicioniranje, marketing, promidžba, financije, ljudski resursi, zakonske odredbe sve su to bitni elementi organizacije velikih događanja bilo turističkih, kulturnih, poslovnih ili sportskih!

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 89 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:

Uvod u Event management – upravljanje događanjima/ Koncept i dizajn/ Izvedivost/ Poštivanje zakonskih odredbi/ Marketing/ Promidžba/ Upravljanje financijama/ Upravljanje rizicima/ Planiranje/ Protokol/ Postavljanje događanja/ Ljudski resursi/ Vođenje/ Operacija i logistika/ Sigurnost i osiguranje/ Upravljanje masama i evakuacija/ Nadzor, kontrola i evaluacija/ Karijere u promjenjivom okruženju/ 1. dodatak: Dodatne internetske stranice/ 2. dodatak: Prijedlog događanja/ 3. dodatak: Profesionalna udruženja/ 4. dodatak: Nastavni programi iz organizacije događanja

O knjizi:

Ovo je knjiga za svakoga tko želi biti uključen u zbivanja na brzo rastućem polju upravljanja eventima, odnosno upravljanja događajima. Upravljanje događajima poprilično se razlikuje od poslovnog menadžmenta. Većini poslovnih menadžera dopušteno je griješiti i učiti na vlastitim greškama, ali event manadžeri imaju samo jednu priliku za organizaciju savršenog eventa.

Poslovni projekti i razvoj novih proizvoda sada kulminiraju događanjima, a njima se smatraju i poslovni sastanci na visokoj razini, seminari, konferencije i izložbe. Naravano, svake godine se održavaju i tisuće festivala i još veći broj vjenčanja, zabava, proslava i sportskih organizacija, za čiju su organizaciju potrebni stručnjaci.

Knjiga će podučiti čitatelje svim vještinama koje su potrebne kako bi postali uspješni event manageri. Također, cilj knjige je pomoći Vam u školovanju za organizatora događaja najvećeg kalibra.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručno-popularna

Uvez

Meki

Autor

Van Der Wagen, Lynn

Broj stranica

ISBN

Izdavač