KAKO STEĆI KOMUNIKACIJSKE VJEŠTINE - Naruči svoju knjigu

KAKO STEĆI KOMUNIKACIJSKE VJEŠTINE

Autor: Carnegie, Dale
Područje: Komunikacija, odnosi s javnošću, mediji
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2014
Broj stranica: 177
Uvez: Meki

14,60  (110,00 kn)

Četiri su načina, samo četiri načina na koja komuniciramo s ljudima. Oni nas procjenjuju isključivo na ta četiri načina – kroz ono što radimo, kako izgledamo, što kažemo i kako se izražavamo. Vidite kako to radi Dale Carnagie, pionir psihologije uspjeha i onoga što zovemo upravljanjem ljudskim potencijalima!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1163 Kategorija: Oznaka:

Opis

Iz sadržaja:

PREDGOVOR Komunikacija je dvosmjerna ulica/ 1. Kako vlastite ideje prenijeti drugima/ 2. Umijeće konverzacije/ 3. Slušajte, uistinu slušajte/ 4. Kako govoriti samouvjereno i uvjereno/ 5. Velika predavanja/ 6. Kako izvući najviše iz nekoga 7./ Kako osmisliti sastanke 8./ Stavite ideje na papir / Dodatak

O knjizi:

Danas je komunikacija – ono što govorimo – glavni faktor koji određuje hoćemo li u životu uspjeti ili propasti. Veliki lideri u politici, u poslovanju te u obrazovanju posjeduju vještinu komunikacije s drugim ljudima. Ta vještina im nije nužno urođena. Svi koji to požele mogu je steći. Ako poboljšamo sposobnost komunikacije, možemo učinkovitije predočiti vlastite ideje šefu, suradnicima, klijentima pa čak i prijateljima te članovima obitelji. U knjizi ćete imati priliku učiti o metodama koje će vam pomoći da poboljšate usmenu i pisanu komunikaciju – te kako postati bolji komunikator, a to su glavni koraci prema tome da postanete uspješniji u svome poslu, kao i u svakom drugom aspektu života.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručno-popularna

Uvez

Meki

Autor

Carnegie, Dale

Broj stranica

ISBN

Izdavač