KRIZA KAO ŠANSA - Naruči svoju knjigu

KRIZA KAO ŠANSA

Kroz poslovnu krizu do poslovnog uspjeha, 2. dopunjeno izdanje
Autor: Osmanagić Bedenik, Nidžara
Područje: Menadžment
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2007
Broj stranica: 231
Uvez: Meki

23,76 

Sustavna, jasna i jezgrovita analiza najizazovnijeg područja poslovne ekonomije – poslovne krize. Poduzeća imuna na krizu više ne postoje. Razlika između uspješnih i neuspješnih poduzeća je u odnosu prema poslovnoj krizi: uspješna poduzeća koriste se metodama i instrumentima sprječavanja krize, njezina pravodobnog prepoznavanja i ovladavanja njome, tako da kriza kraće traje, a njezine su posljedice blaže.

SKU: 30 Kategorija:

Opis

O knjizi:

‘Kriza kao šansa’ prva je knjiga na hrvatskom jeziku koja se sustavno, jasno i jezgrovito bavi najizazovnijim područjem poslovne ekonomije. Što je poslovna kriza? Kako je spriječiti? Kako je prepoznati? Kako u krizi prepoznati izglede za nove početke? To su najvažnija pitanja, ujedno i okosnica ove knjige. Namijenjena je stručnjacima kriznog menadžmenta, menadžerima svih razina, članovima uprava poduzeća i nadzornih odbora, vlasnicima poduzeća, bankarskim i drugim stručnjacima zainteresiranima za teoriju i praksu područja.

Iz sadržaja:

Uvod u poslovnu krizu / Pojam krize i poslovna kriza / Obilježja poslovne krize / Proces upravljanja krizom / Anticipativno upravljanje krizom / Bonitet / Politika fleksibilnosti / Rano upozorenje / Identifikacija poslovne krize (simptomi krize, kriza uspjeha, kriza likvidnosti) / Poslovna analiza kao postupak identifikacije krize / Operativno obnavljanje poduzeća / Komunikacija u krizi

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Školska knjiga

Karakter

udžbenik

Autor

Osmanagić Bedenik, Nidžara

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN