Akcija!
MENADŽERSKA UČINKOVITOST 360° - Naruči svoju knjigu

MENADŽERSKA UČINKOVITOST 360°

Dobar menadžer sam sebi, 2. izdanje
Autor: Rijavec, Majda; Tudor, Goran; Zarevski, Predrag
Područje: M.E.P. - naša izdanja
Područje: Menadžment
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2008
Broj stranica: 379
Uvez: Meki

210,00 Kn 187,00 Kn

Djelo koje otvara pitanje cjelovite učinkovitosti u radu, one koja čini puni krug – 360°. Od poslovnog do privatnog, od općeg do osobnog. Na taj način svaki menadžer lako uviđa da je on menadžer i sam sebi, a ne samo poslovnim procesima. U jedno ove knjige spajaju se – ukupni ciljevi, poslovi i ljudi.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

Više o knjizi – recenzije i sadržaj

O knjizi:

Ova knjiga otvara pitanje cjelovite učinkovitosti u radu, one koja čini puni krug – 360°. Od poslovnog do privatnog, od općeg do osobnog. Na taj način svaki menadžer lako uviđa da je on menadžer i sam sebi, a ne samo poslovnim procesima. U jednu cjelinu ove knjige spajaju se – ukupni ciljevi, poslovi i ljudi. Menadžerska učinkovitost može biti integralna, a resurs, to je cijeli čovjek, njegovo vrijeme, energija, zadovoljstvo.

Ova knjiga želi otvoriti šira pitanja “resursa” i prave cijene za visoku učinkovitost u radu. I tako, sve u svemu, dolazimo do formule sindikalne sreće iz 19. stoljeća: 8 sati rada + 8 sati odmora + 8 sati sna. Neka ova knjiga bude teorijski predložak, idealni slučaj, a uspješnoj primjeni dodatno i svakako kumovati će još i okolnosti i životna sreća.

Iz sadržaja:

PREDGOVOR / UVOD – Učinkovitost po mjeri organizacije i zaposlenog / Dio prvi – U SKLADU S CILJEVIMA I SMISLOM / POSTAVLJANJE POSLOVNIH CILJEVA / POSTAVLJANJE OSOBNIH CILJEVA / Dio drugi – UPRAVLJANJE POSLOVIMA / NAČELA DJELOVANJA U PRIČAMA / POSLOŽENO U NIZ PO ZNAČAJU ABC / NOŠENJE SA SPECIFIČNIM SITUACIJAMA / NEKI ELEMENTI ORGANIZACIJE RADNOG MJESTA / Dio treći – UPRAVLJANJE VREMENOM I ENERGIJOM / NA PUTU DO POBOLJŠANOG KORIŠTENJA VREMENA / DNEVNO I TJEDNO PLANIRANJE / SMANJENJE VREMENSKIH GUBITAKA / Dio četvrti – MENADŽERSKA PSIHOLOGIJA ZA MENE / UPRAVLJANJE DNEVNIM RASPOLOŽENJEM / Dio peti – DVA MENADŽERSKA ALATA / KVALITETNO ODLUČIVANJE ZA PRAVU AKCIJU / SASTANCI U KORIST DOBRIH RJEŠENJA / Dio šesti – AKTIVIRANJE I USMJERAVANJE SURADNIKA / FORMIRAJTE TIM, RADITE TIMSKI! / DELEGIRANJE VAM JAMČI RAST POSLOVA / FEEDBACK – POVRATNA INFORMACIJA O RADU

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručna

Uvez

Meki

Broj stranica

ISBN

Izdavač

Autor

, ,

Povezane knjige - M.E.P.-ova preporuka

Akcija!

KOMPLETNA MENADŽERSKA ZNANJA, II

Upravljanje poslovima i aktivnostima

Armstrong, Michael

Nema na zalihi

MENADŽER I POBJEDNIČKI TIM, 4. izd.

Čarolija timskog rada

Srića, Velimir; Tudor, Goran

Akcija!

UPRAVLJATI, STVORITI, ŽIVJETI

Učinkovit menadžment za novo vrijeme

Malik, Fredmund

Nema na zalihi

MENADŽER 21. STOLJEĆA

Tehnike rukovođenja za novi milenij

Kamp, Di