MENADŽERSKA UČINKOVITOST 360° - Naruči svoju knjigu

MENADŽERSKA UČINKOVITOST 360°

Dobar menadžer sam sebi, 2. izdanje
Autor: Rijavec, Majda; Tudor, Goran; Zarevski, Predrag
Područje: M.E.P. - naša izdanja
Područje: Menadžment
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2008
Broj stranica: 379
Uvez: Meki

27,87 

Djelo koje otvara pitanje cjelovite učinkovitosti u radu, one koja čini puni krug – 360°. Od poslovnog do privatnog, od općeg do osobnog. Na taj način svaki menadžer lako uviđa da je on menadžer i sam sebi, a ne samo poslovnim procesima. U jedno ove knjige spajaju se – ukupni ciljevi, poslovi i ljudi.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 640 Kategorije: ,

Opis

O knjizi:

Ova knjiga otvara pitanje cjelovite učinkovitosti u radu, one koja čini puni krug – 360°. Od poslovnog do privatnog, od općeg do osobnog. Na taj način svaki menadžer lako uviđa da je on menadžer i sam sebi, a ne samo poslovnim procesima. U jednu cjelinu ove knjige spajaju se – ukupni ciljevi, poslovi i ljudi. Menadžerska učinkovitost može biti integralna, a resurs, to je cijeli čovjek, njegovo vrijeme, energija, zadovoljstvo.

Ova knjiga želi otvoriti šira pitanja “resursa” i prave cijene za visoku učinkovitost u radu. I tako, sve u svemu, dolazimo do formule sindikalne sreće iz 19. stoljeća: 8 sati rada + 8 sati odmora + 8 sati sna. Neka ova knjiga bude teorijski predložak, idealni slučaj, a uspješnoj primjeni dodatno i svakako kumovati će još i okolnosti i životna sreća.

Iz sadržaja:

PREDGOVOR / UVOD – Učinkovitost po mjeri organizacije i zaposlenog / Dio prvi – U SKLADU S CILJEVIMA I SMISLOM / POSTAVLJANJE POSLOVNIH CILJEVA / POSTAVLJANJE OSOBNIH CILJEVA / Dio drugi – UPRAVLJANJE POSLOVIMA / NAČELA DJELOVANJA U PRIČAMA / POSLOŽENO U NIZ PO ZNAČAJU ABC / NOŠENJE SA SPECIFIČNIM SITUACIJAMA / NEKI ELEMENTI ORGANIZACIJE RADNOG MJESTA / Dio treći – UPRAVLJANJE VREMENOM I ENERGIJOM / NA PUTU DO POBOLJŠANOG KORIŠTENJA VREMENA / DNEVNO I TJEDNO PLANIRANJE / SMANJENJE VREMENSKIH GUBITAKA / Dio četvrti – MENADŽERSKA PSIHOLOGIJA ZA MENE / UPRAVLJANJE DNEVNIM RASPOLOŽENJEM / Dio peti – DVA MENADŽERSKA ALATA / KVALITETNO ODLUČIVANJE ZA PRAVU AKCIJU / SASTANCI U KORIST DOBRIH RJEŠENJA / Dio šesti – AKTIVIRANJE I USMJERAVANJE SURADNIKA / FORMIRAJTE TIM, RADITE TIMSKI! / DELEGIRANJE VAM JAMČI RAST POSLOVA / FEEDBACK – POVRATNA INFORMACIJA O RADU

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručna

Uvez

Meki

Broj stranica

ISBN

Izdavač

Autor

, ,

Povezane knjige - Naša preporuka

Akcija!
Nema na zalihi

MENADŽER 21. STOLJEĆA

Tehnike rukovođenja za novi milenij

Kamp, Di

Nema na zalihi
Nema na zalihi

UPRAVLJATI, STVORITI, ŽIVJETI

Učinkovit menadžment za novo vrijeme

Malik, Fredmund