MENADŽMENT U KULTURI I TURIZMU - Naruči svoju knjigu

MENADŽMENT U KULTURI I TURIZMU

Autor: Golja, Tea
Područje: Menadžment
Područje: Turizam
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2016
Broj stranica: 428
Uvez: Meki

39,82  (300,02 kn)

Udžbenik koji spaja praksu i iskustvo, a ujedno je i lako prihvatljiv čitateljima. Od velike koristi svima onima koji su već zaposleni u organizacijama kulture i turizma da postanu uspješniji, ali i onima koji će u budućnosti biti uspješni menadžeri – to su današnji studenti!

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2001 Kategorije: ,

Opis

O knjizi:

U ovome se udžbeniku na jednostavan, pregledan i inovativan način obrađuju temeljne funkcije menadžmenta. No, posebnost i jedinstvenost rukopisa ogleda se u tome što se sve funkcije menadžmenta (planiranje, organiziranje, upravljanje ljudskim potencijalima, vođenje i kontroliranje) sagledavaju u kontekstu specifičnosti organizacija koje djeluju u sektorima kulture i turizma uz uvažavanje ključne vrijednosti – multidiscipliranosti sektora. Od vitalnog je značaja prepoznati specifičnosti poslovanja organizacija kulture i turizma kako bi se moglo njima uspješno upravljati u dugom roku i kako bi te organizacije mogle ostvariti svoju misiju.

Iz sadržaja:

Uvod / Povezanost kulture i turizma / Specifičnosti organizacija u kulturi i turizmu / Menadžement u kulturi i turizmu / Okolina organizacija kulture i turizma / Planiranje i strateški menadžment u organizacijama kulture i turizma / Priroda i kontekst organiziranja u organizacijama kulture i turizma / Vođenje i vodstvo u organizacijama kulture i turizma / Komunikacija u organizacijama kulture i turizma / Ljudski potencijali u kulturi i turizmu / Kontroliranje u organizacijama kulture i turizma

Dodatne informacije

Autor

ISBN

Godina izdanja

Broj stranica

Izdavač

Uvez

Karakter