RECITE TO JASNO I GLASNO - Naruči svoju knjigu

RECITE TO JASNO I GLASNO

Osnove uspješne prezentacije
Autor: Petar, Saša
Područje: Komunikacija, odnosi s javnošću, mediji
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 1999
Broj stranica: 81
Uvez: Meki

17,42 

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

Opis

Iz sadržaja:

Androklov efekt / Misli, govor i kretnje / Prezentacija / Umijeće prezentacije ( bijeda loše prezentacije, Umor i stres, Moć dobre prezentacije) / Tehnike prezentacije (glas i stas, briga za slušateljstvo, govor tijela, svjesni i nesvjesni pokreti, tehnička podrška) / Komunikacija s publikom (pitanja i odgovori, kontakt sa slušateljima, slušatelji koji traže odgovor, negativna komunikacija, umijeće samoobrane) / Zaključak

 

O knjizi:
Ovo nije knjiga za iskusne govornike, premda vjerujem da će čak i veterani iz mnogih prezentacij skih “bitaka” pronaći poneku novost koju vrij edi zapisati i primijeniti. Sadržaj ove knjige ponajprije je namijenjen govornicima amaterima, koji s nelagodom očekuju svoje vrijeme za prezentacij u na nekom savjetovanju, na sastanku kluba ili ne znaju kako bi nešto rekli kada ih zamole da održe zdravicu i požele sreću mladencima.
Vjerujem da će ova knjiga biti podjednako zanimljiva svakome tko je bar jednom “okusio” iskušenje prezentacije pred većim brojem ljudi: trgovcima i bankarima, pa i domaćicama i studentima koji honorarno prodaju posuđe ili kozmetiku. Tko je tada osjetio potrebu za savjetom ili pomoći, razumjet će o čemu govorim.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Autor

Petar, Saša

Uvez

Meki

Karakter

stručno-popularna