TEHNIKE FINANCIJSKE ANALIZE - Naruči svoju knjigu

TEHNIKE FINANCIJSKE ANALIZE

Sedmo izdanje
Autor: Helfert A., Erich
Područje: Financije i računovodstvo
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 1997
Broj stranica: 458
Uvez: Meki

13,27 

Za studente, analitičare i poslovne izvršitelje sažet, praktičan i koristan pregled ključnih instrumenata financijske analize potrebnih za razumijevanje odnosa između upravljačkih odluka i financijskih rezultata.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 2306 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Svi analitički instrumenti, i s njima povezani financijski koncepti razmotreni su sa stajališta usvajanja odluka, tj. dovedeni su u vezu s tri osnovne vrste odluka što ih stalno usvaja menadžment nekog poduzeća koje nastavlja neograničeno poslovati. To su odluke o investiranju, poslovanju i financiranju.

Izlaganje gradiva također je strukturirano sa stajališta glavnih sudionika zainteresiranih za analizu i uspjeh poduzeća: menadžera, vlasnika i vjerovnika. Praktičnost je temelj knjige, pa su pitanja i koncepti koji ne spadaju u osnove izostavljeni, ali se mogu naći u specijaliziranim udžbenicima i člancima navedenim u popisu literature. Na kraju svakog poglavlja su vježbe i problemi za samostalni rad, pa čitatelj može vježbati primjenu analitičkih instrumenata.

Iz sadržaja:

UVOD / PODUZEĆE KAO FINANCIJSKI SUSTAV / UPRAVLJANJE SREDSTVIMA U POSLOVANJU / UTVRĐIVANJE DJELOTVORNOSTI POSLOVANJA / PLANIRANJE FINANCIJSKIH POTREBA / DINAMIKA POSLOVNOG SUSTAVA / ANALIZA ODLUKA O KAPITALNIM INVESTICIJAMA / UTVRĐIVANJE TROŠKOVA KAPITALA / ANALIZA IZBORA FINANCIRANJA / VREDNOVANJE I POSLOVNA DJELOTVORNOST / DODACI-OSNOVNI INFLACIJSKI KONCEPTI, IZVORI FINANCIJSKIH INFORMACIJA, RJEŠENJA PROBLEMA ZA SAMOSTALNI RAD / INDEX

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Izdavač

Uvez

Karakter

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TEHNIKE FINANCIJSKE ANALIZE”

Povezane knjige - Naša preporuka