U POTRAZI ZA IZVRSNOŠĆU - Naruči svoju knjigu

U POTRAZI ZA IZVRSNOŠĆU

Lekcije iz najbolje vođenih kompanija Amerike
Autor: Peters, Tom; Waterman, Robert H. jr
Područje: Menadžment
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2008
Broj stranica: 343
Uvez: Meki

19,78  (149,03 kn)

‘U potrazi za izvrsnošću’ drugačiji je od ostalih menadžerskih priručnika, možda najviše zbog zdravorazumskogy i ležernog stila pisanja kojim pomoću mnogo primjera pokušava prenijeti znanje zainteresiranim menadžerima. Stručni karakter knjige uz podršku aforizama i poslovica lako se primjenjuje i čita od strane svih zainteresiranih, naročito top menadžera, poduzetnika i studenata.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 87 Kategorija: Oznaka:

Opis

O knjizi:

‘U potrazi za izvrsnošću’ je klasik i obvezna literatura menadžerima diljem svijeta. Prodan u više od tri milijuna primjeraka u prve četiri godine od dana kada se pojavio na policama. Knjiga je nastala kao rezultat razgovora s mnogo menadžera i posjeta mnogim uspješnim tvrtkama, a nosi podnaslov ‘Lekcije iz najbolje vođenih kompanija Amerike’. Ideja zahvaljujući kojoj je nastala jednostavna je – otkriti načela na kojima se temelji uspjeh tih tvrtki da bi ih drugi menadžeri mogli primijeniti u svakodnevnom poslovanju.

Autori su tako prikupili iskustvo iz razgovora i posjeta te iz njih izvukli osam načela kojima se u upravljanju vode dugoročno profitabilne tvrtke sklone inovacijama. Osam načela uspješnosti tvrtki koje Peters naziva bezvremenskim su: spremnost za akciju i promjene, približavanje potrebama kupaca, poticanje inovativnosti i kreativnosti zaposlenih te ponašanje prema zaposlenima s poštovanjem i dostojanstvom. Za uspjeh je, prema Petersovom mišljenju, potrebno još održavati prepoznatljivu organizacijsku kulturu, raditi ono u čemu je kompanija bolja od drugih, imati jednostavnu organizacijsku strukturu, centralizirati stratešku i financijsku kontrolu, a decentralizirati autoritet.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručna

Uvez

Meki

Autor

Waterman, Robert H. jr

Broj stranica

ISBN

Izdavač