VOĐENJE I MOTIVIRANJE LJUDI - Naruči svoju knjigu

VOĐENJE I MOTIVIRANJE LJUDI

Kako nadahnuti svoje ljude / Jedinstveni primjeri iz najbolje prakse
Autor: Tudor, Goran i autorski tim
Područje: M.E.P. - naša izdanja
Područje: Menadžment
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 2010
Broj stranica: 326
Uvez: Tvrdi

30,66 

U svakom novom poglavlju rukovoditelji mogu prepoznati bliske situacije iz svakodnevnog poslovanje te pronaći dobre savjete. 70 stručnih članaka te 19 priloga iz prakse hrvatskih poduzeća. Promicanje pozitivne hrvatske prakse na planu vođenja!

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

Opis

O knjizi:

Jedinstveno izdanje i prva takva knjiga u Hrvatskoj koja promovira pozitivna hrvatska iskustva u području menadžmenta. Odličan je priručnik za rad s ljudima jer je nastala kao spoj teorije i prakse tijekom dugogodišnjeg rada. Riječ je o inspirativnom i poučnom štivu koje je rezultat brižne pripreme velikog autorskog tima od čak dvadeset i pet stručnjaka. U svakom novom poglavlju rukovoditelji mogu prepoznati bliske situacije iz svakodnevnog poslovanje te pronaći dobre savjete. Knjiga sadrži 70 stručnih članaka te 19 priloga iz prakse hrvatskih poduzeća te je dio šireg trogodišnjeg programa istraživanja i promicanja pozitivne hrvatske prakse na planu vođenja.

Veliki, “milenijski autorski tim” okupio je šest provjerenih stručnjaka za menadžment i ljudske potencijale: Goran Tudor (priređivač, urednik, suautor), mr. sc. Darko Iveković, Branko Kučan, dr. sc. Ivica Oslić, prof. dr. sc. Nina Pološki-Vokić, dr. sc. Majda Rijevac te 19 menadžera iz prakse. U knjizi su opisani primjeri organizacija kao što su Autokuća Štarkelj, DM, Hrvatska lutrija, Ilirija Hoteli, Kerschoffset, Kraš, Privredna banka Zagreb, The Regent Esplanada Hotel. Knjiga je namijenjena poduzetnicima, menadžerima, specijalistima za ljudske potencijale, ali i psiholozima te sociolozima.

Jedinstveno izdanje i prva takva knjiga u Hrvatskoj koja promovira pozitivna hrvatska iskustva u području menadžmenta. Odličan je priručnik za rad s ljudima jer je nastala kao spoj teorije i prakse tijekom dugogodišnjeg rada. Riječ je o inspirativnom i poučnom štivu koje je rezultat brižne pripreme velikog autorskog tima od čak dvadeset i pet stručnjaka.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

priručnik

Uvez

Tvrdi

Broj stranica

Izdavač

ISBN

Autor