DŽUNGLA - Naruči svoju knjigu

DŽUNGLA

Autor: Rostuhar, Davor
Područje: Publicistika & biografije
Karakter: popularna
Godina izdanja: 2009
Broj stranica: 507
Uvez: Meki

26,90 

U rasponu četiri godine Davor Rostuhar vodio je sedam ekspedicija u najzabačenije džungle svijeta. 500 kartica teksta upotpunjuje više od 200 fotografija, kao deset originalnih ilustracija zemljovida s kojih nećete moći skrenuti pogled.

Opis

O knjizi:

U Gvatemali Davor Rostuhar otkriva dotad nepoznatu pećinu s arheološkim ostacima civilizacije Maja. Na dvije ekspedicije u bolivijskoj Amazoni, kroči u dotad nedostižan predio, te prati kretanje jaguara i tragove mitskog plemena Toromona.

Na četiri ekspedicije na Novoj Gvineji, stupa u dotad neistražene predjele Terre Incognite, traži nepoznato pleme Wolani, promatra kulturnu promjenu u plemenu Yali s kojim se tek nedavno došlo u dodir i naposljetku pronalazi posve autentičan klan Banggatung koji još uvijek živi autentičnim životom kamenog doba.

Usput je ‘zaradio’ malariju. Proteklih pola godine borbe s malarijom i oporavkom, proveo je pišući svoju treću knjigu “Džungla”. Sadržajima iz područja etnologije i antropologije, geografije nepoznatog i povijesti otkrivanja, filozofije, religije, mitologije i ekologije, autor barata na popularan način, britkim stilom i pitkom elokventnošću, u prepoznatljivom putopisnom okviru.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez

Povezane knjige - Naša preporuka