HOTELSKA PRODAJA I RECEPCIJSKO POSLOVANJE - Naruči svoju knjigu

HOTELSKA PRODAJA I RECEPCIJSKO POSLOVANJE

Autor: Galačić, Vlado; Ivanović, Slobodan; Lupić, Marijan
Područje: Turizam
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2005
Broj stranica: 386
Uvez: Tvrdi

27,87 

Holističkim pristupom, na didaktički prihvatljiv način, autori iznose zanimljivu građu koja je skladno ukomponirana u osmišljenu cjelinu i koja čitatelju pruža posebnu draž i lako snalaženje!

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 814 Kategorija: Oznaka:

Opis

Iz sadržaja:

MARKETING I PRODAJA/ Vrste hotela, usluga i gostiju/ Marketing hotela/ Hotelska prodaja/ Rezervacije/DOLAZAK, BORAVAK I ODLAZAK GOSTIJU/ Definiranje procesne funkcije smještaja/ Poslovi prijama i prijave gosta/ Poslovi tijekom boravka gosta/ Poslovi pri odlasku gosta/ UPRAVLJANJE KADROVIMA U PRIJAMNOM ODJELU/ UPRAVLJANJE POSLOVNIM REZULTATOM PRIJAMNOG ODJELA

O knjizi:

Autori na osmišljen i čitatelju pristupačan način, prikazuju cjelovite procese prodaje hotelskih kapaciteta i procedure prijamnog odjela u hotelu.
Ovo vrijedno štivo, koje detaljno obrađuje pitanja iz oblasti poslova i zadataka hotelske prodaje i recepcijskog poslovanja, kao važnog dijela ukupnog poslovanja hotela, preporuča se svakom, koga zanima hotelska prodaja i recepcijsko poslovanje.
Na kraju, autori prilažu zanimljiv privitak, koji nazivaju Mali rječnik hotelijerske terminologije, koji predstavlja skup stručnih pojmova, koji se pretežito koriste u hotelskoj prodaji i recepcijskom poslovanju.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

udžbenik

Uvez

Tvrdi

Autor

Lupić, Marijan

Broj stranica

ISBN

Izdavač