LABIRINT DUHOVA - Naruči svoju knjigu

LABIRINT DUHOVA

Autor: Zafón, Carlos Ruiz
Područje: Lijepa književnost (naš izbor)
Karakter: popularna
Godina izdanja: 2017
Broj stranica: 848
Uvez: Tvrdi s ovitkom

33,05 

Najobimniji i najiščekivaniji Zafónov roman. Riječ je o najčitanijem španjolskom piscu nakon Cervantesa koji u ovoj knjizi razrješava sve tajne posijane na stranicama svih svojih prijašnjih romana u posljednjih petnaest godina. Obujan roman čiji se književni univerzum čita u jednome dahu.

SKU: 2065 Kategorija:

Opis

O knjizi:

U Barceloni 50-ih godina prošlog stoljeća Daniel Sempere više nije onaj dječak koji je otkrio svezak što će mu zauvijek promijeniti život. Sada je muškarac u čijoj je duši zagonetka prerane smrti njegove majke Isabelle otvorila mračan ponor od kojega ga pokušavaju spasiti njegova supruga Bea i vjerni prijatelj Fermín. I dok se Daniel gubi u svome labirintu, zlokobna zavjera širi se do samoga srca Režima. Lijepa Alicia Gris, ranjena duša rođena u sjenama Građanskog rata, pojavit će se da Sempereove povede sve do srca tame, mjesta gdje će, uz užasnu cijenu, saznati tajnu obiteljske povijesti.

‘Labirint duhova’ roman je na čijim će se stranicama razriješiti sudbine likova koje smo zavoljeli u ‘Sjeni vjetra’, ali i iznimna posveta svijetu knjiga i svima koji bez njih ne bi mogli živjeti: zadivljujući spomenik umijeću pričanja priča.

‘Saga o Groblju’ zaboravljenih knjiga započeta je prije petnaest godina, a završava romanom ‘Labirint duhova’. Ovom dramatičnom pripoviješću koja za svoje junake ima čitatelje, pisce, knjižare i urednike, i u kojoj se susreću svi književni žanrovi, Carlos Ruiz Zafón uspio je ispisati posvetu književnosti i uživanju u njoj, oživiti klasične teme ljudskih strasti i probuditi kritički duh čitatelja.

Dodatne informacije

Godina izdanja

ISBN

Broj stranica

Autor

Uvez

Karakter

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LABIRINT DUHOVA”

Povezane knjige - Naša preporuka