LOGISTIČKI MENADŽMENT U TURIZMU - Naruči svoju knjigu

LOGISTIČKI MENADŽMENT U TURIZMU

Autor: Mrnjavac, Edna
Područje: Turizam
Karakter: znanstvena-udžbenik
Godina izdanja: 2010
Broj stranica: 268
Uvez: Meki

210,00 kn

Udžbenik na pregledan način studentima pruža putokaz u izučavanju složene uloge logistike u turizmu, a sveučilišnu i stručnu javnost usmjerava na njezine mogućnosti u povećanju efikasnosti poslovanja u turizmu. Pregledno djelo koje će biti od velike pomoći kako akademskoj zajednici, tako i gospodarstvenicima.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 2156 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Dilema s kojom se autorica susrela prilikom pisanja udžbenika bila je kako pomiriti tradicionalni pristup logistici s recentnim spoznajama znanosti o globalnoj logistici, strategijskoj logistici, upravljanju opskrbnim lancem i logističkim mrežama. Rezultat rada i dugogodišnjeg istraživanja jest udžbenik pred vama.

Prvenstveno je namijenjen studentima treće godine preddiplomskog sveučilišnog studija kako bi se omogućio cjelovitiji uvid u ulogu logistike i logističkog menadžmenta u učinkovitom poslovanju turističkih poslovnih sustava i optimalizaciji tokova na području destinacije, a s ciljem proizvodnje kvalitetnog proizvoda kojim će kupci biti zadovoljni. Jednako tako udžbenik će biti koristan studentima na doktorskim studijima, ali i gospodarstvu te javnosti.

Od temeljnih objašnjenja, logistike događaja, njezine uloge i važnosti do brige za okoliš, riječ je o udžbeniku koji će biti na korist najrazličitijim strukturama te će svakako utjecati na razvoj učinkovitosti i kvalitete turizma u Hrvatskoj.

Iz sadržaja:

UVOD / TEMELJNE ZNAČAJKE LOGISTIKE / … / LOGISTIČKI PROCESI U LOGISTIČKIM SUSTAVIMA / … / LOGIKA U TURISTIČKOJ INDUSTRIJI / … / LOGISTIKA U TURIZMU – LOGISTIKA USLUGA / … / LOGISTIKA DOGAĐAJA / … / LOGISTIKA – ODREDNICA USPJEŠNOSTI POSLOVANJA TURISTIČKIH PODUZEĆA / … / UPRAVLJANJE LOGISTIČKIM LANCIMA U TURIZMU / … / LOGISTIČKE MREŽE U FUNKCIJI TURISTIČKIH PROIZVODA / INFORMACIJSKI SUSTAVOSNOVNA PRETPOSTAVKA LOGISTIKE TURIZMA / … / KONCEPCIJA LOGISTIČKOG MENADŽMENTA U TURIZMU / … / LOGISTIKA TURISTIČKE DESTINACIJE / … / ZELENA LOGISTIKA U TURISTIČKOJ DESTINACIJI BUDUĆNOSTI / … / PITANJA ZA PROVJERU ZNANJA / … / SAŽETA / SUMMARY / POPIS GRAFIČKIH PRIKAZA / KAZALO POJMOVA I IMENA / BILJEŠKA O AUTORICI /

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LOGISTIČKI MENADŽMENT U TURIZMU”

Povezane knjige - M.E.P.-ova preporuka