MENADŽMENT PROMJENA - Naruči svoju knjigu

MENADŽMENT PROMJENA

Autor: Vujić, Vidoje
Područje: Menadžment
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2008
Broj stranica: 159
Uvez: Tvrdi

20,90 

Vrijednost ove knjige je njena ilustrativnost i argumentiranost na području menadžmenta promjena. Dodatno, na kraju svakoga poglavlja nalaze se pitanja za provjeru znanja.

SKU: 2168 Kategorija:

Opis

O knjizi:

‘Menadžment promjena’ upućuje nas ne samo na to da budemo inovativni dok promjene traju, već i da koristimo informacije, znanja i ideje drugih kako bismo brže donosili odluke i efikasnije ih provodili. Znanje o upravljanju promjenama postaje osnovni proizvodni i razvojni resurs te najvredniji oblik društvenog bogatstva. Uz znanja kao temeljnu odrednicu ljudskog kapitala, presudan su čimbenik u razvoju poslovnog sustava i upravljanju promjenama inovacije i kreativnost, odnosno stvaralačka primjena i korištenje znanja u stvaranju novih vrijednosti.

Knjiga ‘Menadžment promjena’ nudi razne ideje u upravljanju poslovnim sustavom. Sadrži upute i savjete o pristupu analizi, dijagnozi i kreiranju kvalitetnih rješenja te o njihovoj efikasnoj, neposrednoj primjeni u svakodnevnom donošenju i provođenju odluka.

Iz sadržaja:

PREDGOVOR / TEORIJSKO RAZMATRANJE MENADŽMENTA PROMJENA / Terminologijsko razmatranje menadžmenta promjena / Priroda i uzroci globalnih promjena / Modeli, koncepti, vrste i karakteristike menadžmenta promjena / … / STRUKTURNE PROMJENE U SUVREMENOM PODUZETNIŠTVU / Gospodarske i organizacijske promjene na kraju 20. stoljeća / Novi trendovi u razvoju suvremenog poduzetništva / Stvaranje inovativnog poduzetništva / … / LIDERSKO I PODUZETNIČKO (U)VOĐENJE PROMJENA / Bitni zahtjevi i odrednice poduzetničkog upravljanja / Liderske osobine i timske uloge u provođenju promjena / Ljudski potencijali kao potpora i otpor u vođenju promjena / … / GLOBALNO PONAŠANJE I UPRAVLJANJE POSLOVNIM PROMJENAMA / Globalna strategija  i politika upravljanja poslovnim promjenama / Modeli i organii upravljanja trgovačkim društvom / Participativni menadžment u trgovačkim društvima / LITERATURA

Dodatne informacije

Godina izdanja

ISBN

Broj stranica

Autor

Izdavač

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MENADŽMENT PROMJENA”

Povezane knjige - Naša preporuka