PLANIRANJE I ANALIZA KVALITETE, 3. izdanje - Naruči svoju knjigu

PLANIRANJE I ANALIZA KVALITETE, 3. izdanje

Od razvoja proizvoda do upotrebe
Autor: Gryna, M. F.; Juran, J. M.
Područje: Kvaliteta
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 1999
Broj stranica: 640
Uvez: Tvrdi

54,35 

Jedan od svjetski najpoznatijih udžbenika u području planiranja, provođenja i kontrole kvalitete! Detaljno se istražuje strateški menadžment, samoupravljački timovi, kultura brige o kvaliteti, karte s područjima kontrole, preraspodjela funkcija kvalitete, niveliranje konkurentskih proizvoda i mnogo drugih tema.

SKU: 269 Kategorija: Oznaka:

Opis

O knjizi:

Knjiga Planiranje i Analiza kvalitete, autora J. M. Jurana i F. M. Gryna objašnjavaTekst udžbenika je pisan krajnje jasnim, čak i za laika razumljivim jezikom. Definicije i osnovne empirijske znanosti, koje vrijede u području upravljanja kvalitetom, iznesene su uvjerljivo, uz veliki broj grafova i tablica s podacima koji predstavljaju konkretne primjere iz prakse.  kako uspješno i kvalitetno voditi poslovne aktivnosti u poduzeću. Naglašavaju se i opisuju formule, metode i načini analize koje treba primjeniti. Detaljno se istražuje strateški menadžment, samoupravljački timovi, kultura brige o kvaliteti, karte s područjima kontrole, preraspodjela funkcija kvalitete, niveliranje konkurentskih proizvoda i mnogo drugih tema. Kako bi još više osposobila čitatelja da shvati značenje i važnost konačnog rezultata – proizvoda – knjiga uključuje primjere iz različitih kompanija diljem svijeta.

Iz sadržaja:

Temeljni pojmovi / Procjenjivanje kvalitete u cijeloj tvrtki / Poboljšavanje kvalitete i smanjenje troškova/ Planiranje kvalitete i prihod od prodaje / Kontrola kvalitete / Strateško upravljanje kvalitetom / Razvijanje kulture kvalitete / Temeljni pojmovi i vjerojatnosti / Razumijevanje potreba kupaca / Odnosi s dobavljačem / Proizvodnja / Kontrola, ispitivanje i mjerenje / Informacijski sustavi kvalitete / Osiguravanje kvalitete.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

udžbenik

Uvez

Tvrdi

Autor

Gryna, M. F., Juran, J.M.

Broj stranica

ISBN

Izdavač