PRAVA I USLUGE U SUSTAVU SOCIJALNE SKRBI ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU I NJIHOVE OBITELJI - Naruči svoju knjigu

PRAVA I USLUGE U SUSTAVU SOCIJALNE SKRBI ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU I NJIHOVE OBITELJI

Autor: Hranj Zeko, Marina; Leutar, Zdravka; Milić Babić, Marina
Područje: Pravo
Područje: Odgoj i obrazovanje
Karakter: stručna, udžbenik
Godina izdanja: 2023
Broj stranica: 163
Uvez: Meki

25,00 

Monografija je prvenstveno namijenjena studentima i njihovoj edukaciji prije stjecanja diplome i uključivanja na tržište rada.

Opis

O knjizi:

Sveučilišni udžbenik Prava i usluge u sustavu socijalne skrbi za djecu s teškoćama u razvoju i njihove obitelji donosi prikaz prava i usluga koje u sustavu socijalne skrbi mogu ostvariti djeca s teškoćama u razvoju i njihove obitelji. Osim toga, prikazuje se perspektiva roditelja djece s teškoćama u razvoju o korištenju prava i usluga i izazovima s kojima se u tom procesu susreću, a svoj su osvrt na tu temu dali i stručni radnici, a koji rade s djecom s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima.

Knjiga je namijenjena studentima socijalnog rada, Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta i drugih srodnih društvenih područja, kao i stručnim radnicima, koji zajedno čine tim koji pruža podršku djetetu i obitelji na različitim razinama formalne podrške. Dodatno knjiga je namijenjena i roditeljima, nudeći na jednom mjestu nužna pojašnjenja prava i usluga u sustavu socijalne skrbi, ali i praktične smjernice koje mogu dati dodatne uvide i informacije kod ostvarivanja pojedinog prava ili usluge.

Autorice Marina Milić Babić, Marina Hranj Zeko i Zdravka Leutar, socijalne radnice, u pisanje ovog djela krenule su potaknute položajem djece s teškoćama u razvoju u društvu. Motivaciju su pronašle i u želji za educiranjem budućih naraštaja studenata socijalnog rada, Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta i drugih srodnih društvenih područja koja zajedno čine TIM koji pruža podršku djetetu i obitelji na različitim razinama formalne podrške.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

, ,

Karakter

,

Uvez

Povezane knjige - Naša preporuka