PRIČA O NOVOM PREZIMENU - Naruči svoju knjigu

PRIČA O NOVOM PREZIMENU

Autor: Ferrante, Elena
Područje: Lijepa književnost (naš izbor)
Karakter: popularna
Godina izdanja: 2017
Broj stranica: 504
Uvez: Meki

17,12  (128,99 kn)

Drugi dio trilogije talijanske spisateljice čiji identitet nije poznat javnosti te kojega taji još od objave prvog romana iz 1992. ‘L’amore molesto’. Djetinjstvo, adolescencija, zrela dob – djelo progovara o senzibilnosti i snazi žene, neprekidnim izazovima i nimalo jednostavnim odnosima.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2060 Kategorija:

Opis

O knjizi:

‘Priča o novom prezimenu’ drugi je dio tetralogije o Eleni i Lili koji je misterioznoj Eleni Ferrante donio svjetsku slavu i unisono oduševljenje kritike. Dok smo u prvom romanu Genijalna prijateljica’ pratili djetinjstvo i adolescenciju, u ‘Priči o novom prezimenu’ Elena i Lila sad su u svojim dvadesetima. Lila je postala zatvorenica svog braka, dok se Elena polako otkriva. Obje postaju žene plaćajući visoku, a ponekad i okrutnu cijenu koju taj prijelaz zahtijeva.

Elena Ferrante uoči je izlaska romana svojem izdavaču u pismu objasnila: “Vjerujem da knjige, jednom kad su napisane, nemaju potrebe za svojim autorima. Ako imaju što poručiti, prije ili kasnije, naći će svoje čitatelje; ako nemaju – neće… Osim toga, zar promocija ne košta? Bit ću autor koji će najmanje koštati vašu izdavačku kuću. Poštedjet ću vas čak i svoje prisutnosti.”

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PRIČA O NOVOM PREZIMENU”

Povezane knjige - Naša preporuka