SAM SVOJ GAZDA - Naruči svoju knjigu

SAM SVOJ GAZDA

Kako uspjeti u poduzetništvu natoč svemu i svima
Autor: Ercegović, Kristina
Područje: Poduzetništvo
Područje: Poslovanje
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2013
Broj stranica: 148
Uvez: Meki

13,26 

Prava mala riznica korisnih i primjenjivih savjeta o uspješnom poslovanju. Za sve one koji traže inspiraciju i malo vjetra u leđa, ali i za one koji jednostavno žele učiti od iskusnijih, ova knjiga daje savjete o stvaranju i održavanju uspješnog posla.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 2130 Kategorije: ,

Opis

O knjizi:

U prvom dijelu knjige, autorica daje savjete o stvaranju i održavanju uspješnog posla. Jednostavnim jezikom objašnjava kako osnažiti motivaciju za pokretanje posla i kako se pozicionirati na tržištu. Kako imati dobar PR, kako se gradi dobar odnos s kupcima, kako delegirati posao, kako ovladati financijama i kako stvoriti dobar odnos sa svojim zaposlenicima – knjiga je prava mala riznica korisnih i primjenjivih savjeta o uspješnom poslovanju.

Drugi dio knjige sadrži intervjue s nekim od najuspješnijih hrvatskih malih i srednjih poduzetnika. Njihove nas priče inspiriraju i pružaju odgovore na naše brojne nedoumice o pokretanju i održavanju uspješnog posla. Među njima su i Hrvoje Prpić, Jadranka Boban Pejić, Sandra Mihelčić, Saša Cvetojević, Aleksandra Dojčinović te brojni drugi uspješni hrvatski poduzetnici. U tome je i posebna čar ove knjige jer donosi iskustva Hrvata koji su uspjeli u našim tržišnim uvjetima, negirajući zabludu da se kod nas poslovni uspjeh može ostvariti samo uz neke malverzacije.

Iz sadržaja:

ZAHVALA / MOJA PODUZETNIČKA PRIČA / KAKO NAPRAVITI ZAOKRET / KAKO POSTATI SAM SVOJ GAZDA / MOJI SAVJETI PODUZETNIKU POČETNIKU / BUSINESS CAFE

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Izdavač

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SAM SVOJ GAZDA”

Povezane knjige - Naša preporuka

Nema na zalihi

VOĐENJEM DO USPJEHA

Stvaranje poduzetničkih organizacija

Turner, Colin

Nema na zalihi

GDJE SMO I KAMO IDEMO

Plus- 90 kolumni iz «Škole poduzetništva» o poduzetništvu, menadžmentu, razvoju i konkurentnosti, društvu

Ožanić, Marijan