UMIJEĆE JAVNOG NASTUPA - Naruči svoju knjigu

UMIJEĆE JAVNOG NASTUPA

Osvojite govornicu koristeći se glumačkim vještinama
Autor: Buzz, Mauro; Gottesman, Deb
Područje: Komunikacija, odnosi s javnošću, mediji
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2006
Broj stranica: 166
Uvez: Meki

11,81 

Vjerojatno ste se oduvijek divili vještim i uvjerljivim govornicima. Možda ste im zavidjeli vjerujući da sami ne posjedujete takve sposobnosti. Ovaj priručnik je zabavna kombinacija anegdota, profesionalnih trikova i inspirativnih vježbi koje će vam pomoći da postanete uvjerljiviji za govornicom i da se konačno obračunate s tremom.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

Opis

O knjizi:

Knjiga ‘Umijeće javnog nastupa’, nastala je kao rezultat profesionalnog i pedagoškog iskustva koje pretočeno u oblik priručnika može poslužiti potencijalnim govornicima svih profesija i u svim situacijama – od važnih poslovnih prezentacija do najobičnije zdravice. Knjiga nudi odgovore na pitanja : kako odrediti, izabrati i postići ciljeve izlaganja, napisati dramatičan i upečatljiv govor, poslužiti se najdjelotvornijim vježbama, poboljšati kvalitetu glasa i držanja, naučiti tajne interpretacije, istražiti temu govora – i publiku, nadvladati strah od nastupa, stvoriti vezu između govornika i slušatelja.

Iz sadržaja:

Govornik kao glumac/ Priprema glumca/ Govoreći jezikom teatra/ Govornik kao dramski pisac/ Prvi pokusi/ Interpretacija teksta/ Usredotočena komunikacija/ Strah od nastupa/ Završne vježbe/ Molimo glumce da zauzmu svoja mjesta

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Naklada Jesenski&Turk

Karakter

stručno-popularna

Autor

Buzz, Mauro

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN