USPJEH JE IZBOR - Naruči svoju knjigu

USPJEH JE IZBOR

Autor: Pavlek, Melita
Područje: Komunikacija, odnosi s javnošću, mediji
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 2023
Broj stranica: 120
Uvez: Meki

6,50 

Priručnik daje korisne savjete o motivaciji, komuniciranju i javnom nastupu uz praktične vježbe i prijedloge različitih aktivnosti vezanih uz poboljšanje komunikacijskih vještina.

Opis

O knjizi:

Uspjeh je izbor – jednostavni savjeti za učinkovitu komunikaciju autorice Melite Pavlek.

Priručnik daje korisne savjete o motivaciji, komuniciranju i javnom nastupu uz praktične vježbe i prijedloge različitih aktivnosti vezanih uz poboljšanje komunikacijskih vještina. Priručnik se odlično kombinira s motivacijskim karticama “Poticaj za svaki dan” koje je autorica nedavno izdala.

„Kombinirajući različite izvore, tehnike i iskustvo, njihov je cilj sa zainteresiranima podijeliti alate koji zaista funkcioniraju. Svaki od njih samo je motivacija da istražujete nepresušno vrelo vlastitih rješenja. I poticaj da ne budete škrti, da dijelite dobre, korisne i zanimljive informacije i osjećaje. Toga nam toliko nedostaje… Jer, na kraju dana, ne postoji uspješno društvo bez zadovoljnog pojedinca, stoga je SREĆU nužno svjesno izabrati, a zatim i − dijeliti.“ – Melita Pavlek.

Melita Pavlek završila je studij novinarstva te poslijediplomski studij za demokraciju i razvoj. Svoju poslovnu karijeru nastavlja u odnosima s javnošću te više od 15 godina surađuje kao savjetnik za komuniciranje u elektroničkim i pisanim medijima. Vjeruje da postoji sedmo čulo koje moramo razviti kako bismo pronašli svoje mjesto u svijetu − pokretačica je Seventh Sense Coaching centra za osobni razvoj te autorica motivacijskih kartica “Poticaj za svaki dan”.

Iz sadržaja:

MOTIVACIJA

Programirajte se mudro / Svi naši ZAŠTO  / Proljetno čišćenje ili kako iskoristiti svoja uvjerenja u svoju korist / CILJ prije cilja / Sicdrom do promjene stanja / Jer motivacija može biti jednostavna / Multitasking – sabotaža…..

 

KOMUNIKACIJA

Vježbajte i govor i šutnju / Ne pretpostavljajte u komunikaciji / Uklopite se ako želite utjecaj / Kako komunicirate sami sa sobom ( a ne govorimo o dijagnozi ) / Slušam te / Vježba stvara majstora / Četrdesete su nove dvadesete / Krizna komunikacija u pet koraka /

 

JAVNI NASTUP

Javni nastup je alat utjecaja / Začinite svoju prezentaciju mirisom / Oči su ogledalo

 

UPRAVLJANJE

Delegiranje pomaže u upravljanju / Kad kap prelije čašu / I lideri su ljudi / Klijent je uvijek u pravu!…Čak i  kad nije.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez