VELEMAJSTORSKE TAJNE ZARADE, ZABAVE I MARKETINGA NA INTERNETU - Naruči svoju knjigu

VELEMAJSTORSKE TAJNE ZARADE, ZABAVE I MARKETINGA NA INTERNETU

Autor: Perčić, Marija; Quarantotto, Sandro
Područje: Marketing
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 2013
Broj stranica: 123
Uvez: Meki

17,12  (128,99 kn)

Kroz koncept marketinške logike na jednostavan način objašnjen princip zarađivanja i komuniciranja putem interneta te njegove mogućnosti i prednosti. Objašnjeni alati koji se mogu upotrijebiti u marketinške svrhe kao što su e-pošta, anketa na internetu, plaćeni oglasi, mogućnosti Skype-a i YouTube-a, blogova, ponešto o Pay Pal-u i Google AdWords-u.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1094 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja: 

UVOD I OSTALI POJMOVI/ Uvod/ Ekonomija – osnovni pojmovi – načini prodaje – alati/ Cilj ove knjige/ Načela i formula KAKO DO USPJEHA/ Ciljevi/ Promocija/ Kupci i internetska tehnologija/ Marketing/ PRISTUP FACEBOOK-u/ Općenito o Facebook-u/ Prednosti Facebook-a i knjige/ Otvaranje e-mail adrese/ Izrada Facebook profila/ Deaktiviranje i brisanje računa/ Zarada na Facebook-u/ KORISNI ALATI/ E-mail obrazac/ Anketa na Vašoj web ili facebook-stranici/ Facebook plaćeno oglašavanje/ YouTube/ Skype/ Google AdWords/ Pay Pal/ Blog (weblog/internetski dnevnik)/ dodatci za facebook poslovne stranice/ WEB STRANICE, HTML I POVEZIVANJE/ Team Viewer/ Webinar/ Web-stranica

O knjizi: 

Danas se veliko i malo poduzetništvo sve teže nosi s tržišnim problemima, ovakav pristup je, nesumnjivo ohrabrujući. Štoviše, knjiga nudi i instrumente istinske samopomoći i kontrole vlastitih postupaka pri obraćanju raznim segmentima publike. U njoj će svatko naći nešto za sebe.

Mr.sc. Eduard Osredečki

Sama činjenica da te alate koriste milijuni/milijarde ljudi znači da iz njih proizlazi neka praktična vrijednost. Ne plaćajte skupi marketing dok ne isprobate naše alate i strategije. Budućnost pripada onima koji vide mogućnosti prije nego one postanu očigledne.

Sandro Quarantotto, Marija Perčić

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Quaranttoto – Percic

Karakter

priručnik

Broj stranica

Uvez

Meki

Autor

,

ISBN