Objavljeno:

U KRAŠ Auditoriumu predstavljeno novo izdanje knjige-planera ‘UM 2018 Učinkovit menadžer’

U KRAŠ Auditoriumu u Zagrebu održano je posljednje ovogodišnje predavanje u sklopu programa ‘Afterwork sa Srićom’ te predstavljanje novoga izdanja najstarije hrvatske knjige-planera ‘UM 2018 – Učinkovit menadžer’.

U prvome dijelu događanja, sveučilišni profesor dr. sc. Velimir Srića održao je posljednje ovogodišnje predavanje u sklopu ciklusa predavanja Afterwork sa Srićom na temu Inovacijama do konkurentske prednosti. Predavanje je tematiziralo pitanje inovativnosti u poslovnom svijetu, proces kontinuiranog inoviranja te poboljšanja poslovnih procesa koji omogućuju tvrtkama da u uvjetima žestoke konkurencije opstaju na tržištu. Upravo su inovacije one koje pokreću i mijenjaju svijet, stoga su prisutni na primjerima kompanija kao što su Uber, Airbnb i Facebook mogli dobiti jasniji uvid što znači koristiti kreativnost i kreativne metode razmišljanja pri razvoju konkurentske prednosti.

U drugome dijelu događanja, Goran Tudor, osnivač najstarije poslovne nakladničke kuće u Hrvatskoj M.E.P. d.o.o. predstavio je novo, dvadeset i četvrto izdanje najdugovječnije hrvatske knjige-planera UM 2018 Učinkovit menadžer. Gospodin Tudor tako je dao kratki prikaz posljednjih desetljeća rada te prisutnima vrlo slikovito dočarao kako je tekao razvoj publikacije kroz godine, na koji se način proširivao suradnički tim te naposljetku, koji su to presuđujući faktori koji odlučuju hoće li inovativni projekt ovakvoga tipa biti uspješan ili ne.

Očekuje se od 12 do 14.000 čitatelja u 2018. 

Učinkoviti menadžer je knjiga-godišnjak koja kontinurano izlazi već dvadeset i četiri godine, a povjerenje mu je pružila publika od više od 200.000 čitatelja. Riječ je o jedinstvenoj knjizi-godišnjaku u čijem stvaranju redovito sudjeluje više od 45 autora i autorica te koja najdosljednije u nas afirmira društvenu odgovornost i univerzalne civilizacijske vrijednosti, te potiče čitatelje na cjeloživotno obrazovanje.

Trajno afirmirajući društveno odgovorno poslovanje, UM prepoznaje, ističe i educira javnost o primjerima dobre prakse u poslovanju.

*** M.E.P.-u je odobren program u okviru natječaja Ministarstva kulture ‘Poduzetništvo u kulturi’ pod nazivom Unaprjeđenje razvojnog, distribucijskog i kulturnog potencijala poduzeća M.E.P. d.o.o. – „Knjiga i posao“Učinkovit menadžer 2018 dio je navedenoga programa. ***

 

Učinkovit Menadžer 2018

Unesite svoju e-mail adresu kako biste primali novosti,
posebne popuste i ponude iz knjižare!

0

Vaša košarica