DIZAJNIRAJ SVOJ ŽIVOT - Naruči svoju knjigu

DIZAJNIRAJ SVOJ ŽIVOT

Ostvarite svoje ciljeve prokušanom metodom sa Stanforda
Autor: Burnett Bill; Evans, Dave
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 2018
Broj stranica: 284
Uvez: Meki

17,92  (135,02 kn)

Ako niste sasvim zadovoljni svojim životom i priželjkujete promjenu, iskušajte niz logičnih i dobro osmišljenih koraka i alata koji će vas dovesti do odgovora na pitanje što zapravo želite u životu – i kako to postići.

Opis

O knjizi:

Ako niste sasvim zadovoljni svojim životom i priželjkujete promjenu – bolje odnose, novi posao, upis na pravi fakultet ili jednostavno više slobodnog vremena – Bill Burnett i Dave Evans, dva profesora s prestižnog sveučilišta Stanford, nude rješenje.

Oni su na svom vrlo uspješnom kolegiju „Dizajnirajte svoj život“ osmislili i u praksi iskušali niz logičnih i dobro osmišljenih koraka i alata koji će vas dovesti do odgovora na pitanje što zapravo želite u životu i kako to postići. Na stvarnim životnim primjerima pokazuju zamke u koje svi upadamo krećući se prema svome cilju, te daju savjete kako ih zaobići ili iz njih nešto naučiti.

Iako se ti alati mogu primijeniti na sva područja života, posebno su učinkoviti ako želite otkriti u čemu ste zaista uspješni te pronaći posao iz snova i – dobro zarađivati. Autori pružiti putokaz prema karijeri koja je u skladu s vašim vrijednostima – a na vama je da ga usmjerite tamo kamo želite.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

,

Karakter

Uvez

Povezane knjige - Naša preporuka