DNEVNIK JEDNOG NOMADA - Naruči svoju knjigu

DNEVNIK JEDNOG NOMADA

Autor: Sejramović, Bekim
Područje: Lijepa književnost (naš izbor)
Karakter: popularna
Godina izdanja: 2017
Broj stranica: 280
Uvez: Meki

13,14 

Putopis, dnevnik čitanja i zbirka zapisa o svakodnevnoj borbi sa životom, koliko traumatičnoj toliko i lijepoj. Dnevnički zapisi o jednoj ljubavi i njezinoj propasti, o književnosti te životu između Norveške, Hrvatske i Bosne kao avanturi, borbi i neprocjenjivom iskustvu.

SKU: 2062 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Razapet između Skandinavije i Balkana, Bekim Sejranović ispisuje stranice o dva svijeta, i o sebi u njima i izvan njih, koje su jednako potresne, uznemirujuće i duhovite kao i najbolje stranice njegovih romana. Samo ovdje nema glavnog junaka da se iza njega bar malo skrije, tu su samo Bekim i njegovi demoni.

Od godine 2011. do 2016., od Ljubljane, preko Osla do Zagreba i Brčkog čitamo dnevničke zapise o jednoj ljubavnoj priči i njenoj propasti; o ocu koji gotovo svakog mjeseca putuje iz Osla u Ljubljanu da vidi mlađu kćer, jer se boji da će ga zaboraviti, i o starijoj kćeri u Oslu koja očuha zove tatom, a njega po imenu; o književniku koji istodobno sudjeluje u hrvatskoj, bosanskoj i norveškoj književnosti…

Pratimo i avanturu nastajanja romana koji autor pokušava paralelno pisati na ‘našem’ i na norveškom, slijedimo Sejranovića na brojnim književnim promocijama, festivalima i rezidencijama, pratimo njegove susrete s kolegama, prijateljima, ženama i ljubavnicama, čitamo o knjigama koje on čita.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DNEVNIK JEDNOG NOMADA”

Povezane knjige - Naša preporuka