Akcija!
ENCIKLOPEDIJSKI RJEČNIK ODNOSA S JAVNOŠĆU - Naruči svoju knjigu

ENCIKLOPEDIJSKI RJEČNIK ODNOSA S JAVNOŠĆU

ENCYCLOPAEDIC PUBLIC RELATIONS DICTIONARY
Autor: Tomić, Zoran
Područje: Komunikacija, odnosi s javnošću, mediji
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2023
Broj stranica: 470
Uvez: Tvrdi

47,32 

Enciklopedijski rječnik odnosa s javnošću sadrži više od 3.000 pojmova i sintetizira svu interdisciplinarnost profesije odnosa s javnošću.

Opis

O knjizi:

Po svom sadržaju i značenju Enciklopedijski rječnik odnosa s javnošću namijenjen je prije svega profesionalcima i praktičarima u struci odnosa s javnošću, zatim studentima informacijskih i komunikacijskih studija s posebnim naglaskom na studije odnosa s javnošću, menadžerima i svim dionicima komunikacijskog menadžmenta, ali i svim drugim osobama koji sudjeluju u komunikaciji s javnošću provodeći svoje profesionalne, ali i osobne komunikacijske zadaće i ciljeve.

Dominantna područja obrade su informacijsko komunikacijske znanosti s posebnim naglaskom na komunikologiju, novinarstvo i masovne medije, zatim ekonomske znanosti naglašeno grane menadžmenta i marketinga, zatim sociološke i politološke znanosti, psihologije pa sve do općih pojmova i njihovih značenja. Treba istaknuti da je svaki od navedenih pojmova rječnika preveden i na engleski jezik što bitno doprinosi svjetskoj standardizaciji profesije koja se na našim područjima razvija početkom ovog stoljeća.

 

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez