KORACI USPJEŠNOG ORGANIZIRANJA - Naruči svoju knjigu

KORACI USPJEŠNOG ORGANIZIRANJA

Autor: Dulčić, Želimir; Hernaus, Tomislav; Pološki Vokić, Nina; Brčić, Ruža; Černe, Matej; Malbašić, Ivan; Matić, Ivan; Rey, Carlos
Područje: Menadžment
Područje: Poslovanje
Karakter: priručnik, stručna
Godina izdanja: 2018
Broj stranica: 364
Uvez: Meki

199,00 Kn

Prikazuju se nužni koraci u procesu uspješnog organiziranja svake poslovne organizacije. Preporuča se i znanstvenoj i stručnoj čitateljskoj publici u praksi.

Više o knjizi – recenzije i sadržaj

O knjizi:

Knjiga je strukturirana u četiri logički povezana dijela. U prvom dijelu knjige raspravlja se o važnosti vizije, misije, strategije i ciljeva za svaku organizaciju – bila ona gospodarska ili negospodarska, privatna ili javna.

Nakon što menadžeri promisle o strateškim izborima, u drugom se dijelu obrađuje ne manje važna problematika projektiranja cjelovita organizacijskog rješenja definiranjem i utvrđivanjem organizacijskih jedinica, modeliranjem i upravljanjem poslovnim procesima te analizom i oblikovanjem radnih mjesta.

U trećem dijelu raspravlja se o ulozi i važnosti ljudi za organizacijski uspjeh, poslovima upravljanja ljudskim potencijalima te se prosuđuje o organizaciji funkcije upravljanja ljudskim potencijalima. Konačno, u četvrtom dijelu knjige raspravlja se o važnosti i ulozi organizacijskih vrijednosti kao novoga koncepta na temelju kojega se oblikuje poslovni model suvremenih organizacija. Knjiga sadržava i pet priloga za praktična promišljanja koja čitateljima olakšavaju primjenu suvremenih tehnika i alata za upravljanje organizacijama.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

, , , , , , ,

Karakter

,

Uvez

Povezane knjige - M.E.P.-ova preporuka

Akcija!

DOBRA HRVATSKA / Društveno odgovorno poslovanje – NAJBOLJI

Hrvatski doprinosi Globalnim ciljevima održivog razvoja UN-a do 2030.

Tudor, Goran i tim

Akcija!