MENADŽMENT INSTITUCIJA I DESTINACIJA KULTURE - Naruči svoju knjigu

MENADŽMENT INSTITUCIJA I DESTINACIJA KULTURE

Autor: Cetinski, Vinka; Perić, Marko; Šugar, Violeta
Područje: Menadžment
Područje: Turizam
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2012
Broj stranica: 182
Uvez: Tvrdi

9,76 

Knjiga namijenjena svima koji se bave kulturom i umjetnošću, kao i turizmom – studentima, djelatnicima institucija kulture i umjetnosti, poduzetnicima, menadžerima svih razina, ali i svima koji u javnome sektoru donose odluke vezane za za kulturu, umjetnost i turizam.

SKU: 2290 Kategorije: ,

Opis

O knjizi:

Knjiga nastoji definirati metodološki pristup menadžmentu institucija i destinacija kulture u specifičnim uvjetima kakve pruža turizam kao globalni socio-ekonomski, demografski i političko-kulturni fenomen.

Kroz cijelu knjigu analizira se potreba svojevrsne komercijalizacije institucija kulture i umjetnosti koje su, kao većinski neprofitne organizacije, uglavnom budžetski financirane. Kada je riječ o destinacijama kulture, posebno su istaknute strategije i modeli menadžmenta koji omogućuju opstanak poštujući principe cjelokupnog upravljanja kvalitetom (IQM).

Iz sadržaja:

UVOD / KULTURA I INSTITUCIJE KULTURE U UMJETNOSTI / PROJEKTNI PRISTUP MENADŽMENTU U INSTITUCIJAMA KULTURE I UMJETNOSTI / KULTURA I TURIZAM – ISKLJUČIVOST ILI KOMPLEMENTARNOST / MENADŽMENT DESTINACIJE KULTURE I ODRŽIVI RAZVOJ / UMJESTO ZAKLJUČKA / INDEKS / POPIS TABLICA / POPIS SLIKA / POPIS SHEMA / POPIS GRAFIKONA / LITERATURA

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

, ,

Izdavač

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MENADŽMENT INSTITUCIJA I DESTINACIJA KULTURE”

Povezane knjige - Naša preporuka