PJEVAČ U NOĆI - Naruči svoju knjigu

PJEVAČ U NOĆI

Autor: Savičević Ivančević, Olja
Područje: Lijepa književnost (naš izbor)
Karakter: popularna
Godina izdanja: 2016
Broj stranica: 152
Uvez: Meki

12,61 

Romansa s elementima sapunice, on the road i epistolarno-detektivskog romana, u kojoj se ljubav u doba kapitalizma i zaborava propituje, dekonstruira, a možda i ponovo izmišlja. Djelo ispunjeno nepatetičnom sentimentalnošću i refleksijama koje će se dugo citirati.

SKU: 2094 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Naranča Peović, uspješna scenaristica TV-sapunica, juri u svom zlatnom kabrioletu ne bi li preduhitrila Zaborav i otela mu priču o Ljubavi. Priča je to o jednoj običnoj ljubavi s jednim neobičnim umjetnikom, Slavujem, priča koja nas vodi od splitske Ulice Dinka Šimunovića, preko ratom poharane Bosne, i dalje.

‘Pjevač u noći’ je romansa ispunjena imaginarnim dijalozima i citatima naklonjenima slavnim i manje slavnim pretečama (pjesnicima, piscima velikih ljubavnih romana, performerima, uličnim umjetnicima, filozofima).

Ovo je roman koji nosi tako rijetku nepatetičnu sentimentalnost koja bešćutne ostavlja posramljenima, a tankoćutne napada ravno u srce. Jezik Olje Savičević Ivančević priča je za sebe, gust i sabijen kao prasvemir, a njezine poetske kondenzirane refleksije zacijelo će se citirati i pisati po zidovima (Ljubav je jedini istinski spektakl koji se nudi, ako ne volite rat).

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PJEVAČ U NOĆI”

Povezane knjige - Naša preporuka