POSLOVNI BONTON - Naruči svoju knjigu

POSLOVNI BONTON

100 najvažnijih pravila ponašanja
Autor: Quittschau, Anke; Tabernig, Christina
Područje: Komunikacija, odnosi s javnošću, mediji
Karakter: vodič
Godina izdanja: 2015
Broj stranica: 239
Uvez: Tvrdi

11,15 

Kako se primjereno odjenuti? Kako se ponašati za stolom pri poslovnom ručku ili večeri? Kako pisati službene poruke i e-pošte? Na ova i niz drugih pitanja naći ćete odgovore u ‘100 najvažnijih pravila ponašanja’.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

Opis

O knjizi:

Za uspješnu poslovnu karijeru nije više dovoljna stručna kvalifikacija, nego je potrebno ovladati i vještinama u komunikaciji, tzv. soft skils. U poslovnom svijetu zaposlenik treba izgraditi odnos s poslovnim partnerom, dokazati da je sposoban raditi u timu i da može pozitivno predstavljati tvrtku.

Ovom vodiču namjera je olakšati svakodnevne odnose, a donosi pravila uz pomoć kojih ćete lakše svladavati poslovnu svakodnevicu – od pravilna oslovljavanja, pisanja poslovnih pisama, odijevanja na poslu, do ponašanja na poslovnom ručku ili večeri uz još mnoštvo savjeta. Najveća tajna svih savjeta zove se poštovanje, jer je temelj lijepa ponašanja ophođenje s poštovanjem. Ova će vam knjiga na pregledan i jednostavan način pomoći da savladate nedoumice s kojima se susrećete u poslovnom životu.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

,

Izdavač

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “POSLOVNI BONTON”

Povezane knjige - Naša preporuka