NA PUTU U SKRIVENU DOLINU - Naruči svoju knjigu

NA PUTU U SKRIVENU DOLINU

Umijeće prihvaćanja besmisla
Autor: Rostuhar, Davor
Područje: Publicistika & biografije
Karakter: popularna
Godina izdanja: 2012
Broj stranica: 226
Uvez: Meki

18,90 

Između fikcijske i putopisne proze, između Zagreba i dalekih prostranstava Indije, Nepala i Tibeta prikazuje se potraga kakvih je malo. Ova nesvakidašnja knjiga popraćena je fascinantnim fotografijama od kojih su neke objavljene u časopisima National Geographic i Meridijani.

Opis

O knjizi:

Nakon prve putopisne knjige “Samo nek’ se kreće!” koja govori o njegovom putovanju biciklom od Zagreba do egipatskih piramida, Rostuhar (koji je u međuvremenu postao jedan od najcijenjenijih domaćih profesionalnih putnika) opisao je uzbudljivo putovanje po Afganistanu, Pakistanu, Indiji, Nepalu, skrivenom kraljevstvu Mustang, Kini i Tibetu, potragu za budističkom legendom o skrivenoj dolini, koja vlastitog autora uskoro odvodi na zanimljivu i jednako opasnu intimnu potragu za odgovorima na pitanja s kojima smo svi suočeni.

Davor Rostuhar rođen je 1982. godine u Zagrebu. 2001. napušta studij povijesti i sociologije i počinje putovati te raditi kao putopisni “free lance” novinar i fotograf. Tekstove i fotografije objavljuje u više uglednih tiskovina, a fotografije su mu izložene na desetak samostalnih i grupnih izložbi. Godine 2003. objavljuje prvu putopisnu knjigu “Samo nek’ se kreće!” koja govori o njegovom prvom putovanju biciklom od Zagreba do egipatskih piramida. Osniva Klub za ekspedicionizam i kulturu (KEK) u sklopu kojeg realizira svoje projekte. Zasada je proputovao 54 zemlje svijeta.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez

Povezane knjige - Naša preporuka

DEGUSTACIJA SLOBODE

Zašto putujemo i kako time mijenjamo svijet

Rostuhar, Davor

GLOBALNO NEZADOVOLJSTVO

Razgovori o sve većim prijetnjama demokraciji

Chomsky, Noam

POLARNI SAN

prva hrvatska ekspedicija na Južni pol

Rostuhar, Davor