RURALNI TURIZAM U HRVATSKOJ - Naruči svoju knjigu

RURALNI TURIZAM U HRVATSKOJ

s hrvatskim primjerima dobre prakse i europskim iskustvima
Autor: Demonja, Damir; Ružić, Pavlo
Područje: Turizam
Karakter: priručnik, stručna, znanstvena
Godina izdanja: 2010
Broj stranica: 316
Uvez: Meki

22,43  (169,00 kn)

Vrijednost ove knjige je znanstvena, stručna i praktična. Ona se temelji na sveobuhvatnom turističkom iskustvu i znanju, te se preporučuje svim zainteresiranim teoretičarima i praktičarima ruralnog turizma, kao i turizma uopće.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2293 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Ruralni prostor Republike Hrvatske turistički je još uvijek nedovoljno iskorišten, premda ne nedostaje potencijalnih turističkih atrakcija poput, primjerice, izvora termalne vode ljekovitih svojstava, rijeka, skijališta od regionalnog značenja, svetišta, starih spomeničkih i panoramskih cesta, vinskih cesta, nacionalnih parkova, i ostalih zaštićenih područja.

Knjiga je zanimljiv i koristan priručnik svima koji žele saznati nešto više o ovom obliku turizma, ali i primjenjiva za one koji se žele, ili se već bave, seoskim turizmom. Ovaj se oblik turizma počeo razvijati tek u novije vrijeme, te istodobno otvara mogućnosti za očuvanje i kvalitetno korištenje prirodnih i kulturnih resursa ruralnih područja. Naposljetku, ova knjiga može se smatrati korisnim doprinosom u namjerama za snažnijim razvojem ruralnog turizma u Hrvatskoj kao bitne odrednice njezinog ruralnog razvoja.

Iz sadržaja:

OSVRT MINISTRA TURIZMA DAMIRA BAJSA NA KNJIGU / PREDGOVOR / OSNOVE RURALNOG TURIZMA / AKTUALNO STANJE RURALNOG TURIZMA U HRVATSKOJ / RAZVOJ RURALNOG TURIZMA U HRVATSKOJ / MARKETING U RURALNOM TURIZMU U HRVATSKOJ / UČINCI RURALNOG TURIZMA U HRVATSKOJ / RURALNI TURIZAM U EUROPI DANAS / ZAKLJUČCI I PREPORUKE ZA ODRŽIVI RAZVOJ RURALNOG TURIZMA U HRVATSKOJ / LITERATURA I IZVORI / SAŽETAK NA ENGLESKOM JEZIKU / O AUTORIMA

 

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

,

Izdavač

Karakter

, ,

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “RURALNI TURIZAM U HRVATSKOJ”

Povezane knjige - Naša preporuka