STATUS INTROSPEKCIJE U SUVREMENOJ PSIHOLOGIJI - Naruči svoju knjigu

STATUS INTROSPEKCIJE U SUVREMENOJ PSIHOLOGIJI

Autor: Kolesarić, Vladimir
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: popularna, priručnik
Godina izdanja: 2016
Broj stranica: 99
Uvez: Meki

10,99 

I laici i stručnjaci različitih struka koriste se introspekcijom u svojem svakodnevnom životu. Nema dana u kojemu ljudi ne vode sami sa sobom unutarnji razgovor, iako neki od njih možda i ne znaju da se tada služe introspekcijom. Poučna knjiga ne samo za psihologe i slična zanimanja, već i za široku čitateljsku publiku.

SKU: 2032 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Na prvome mjestu namijenjena psiholozima, jer je introspekcija jedna od metoda bez koje je psihologija kao znanost i kao struka nezamisliva.

Upoznavanjem s novim spoznajama o introspekciji i njezinu statusu u psihologiji može se svakome od nas omogućiti da kod sebe prepozna različite mogućnosti primjene introspektivnih analiza vlastitih doživljaja. Takve nam analize mogu pomoći da, zahvaljujući boljem razumijevanju onoga što smo proživjeli, čak i naknadno otupimo oštrice nekih razočaranja ili još više povećamo našu sposobnost uživanja, primjerice, u različitim umjetničkim djelima.

Iz sadržaja:

Predgovor (M. Krizmanić) / O introspekciji – općenito / Rađanje i povijest introspekcije kao znanstvene psihologijske metode – ukratko / Psihologijska metodologija / Introspekcija u suvremenoj psihologiji / Na kraju: možemo li koristiti introspekciju ili ne? / Literatura

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Izdavač

Karakter

,

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “STATUS INTROSPEKCIJE U SUVREMENOJ PSIHOLOGIJI”

Povezane knjige - Naša preporuka

DOBRE STRANE IRACIONALNOSTI

Neočekivane prednosti iracionalnih odluka u poslu i kod kuće

Ariely, Dan