UPRAVLJANJE HOTELSKIM POSLOVANJEM - Naruči svoju knjigu

UPRAVLJANJE HOTELSKIM POSLOVANJEM

Autor: Hayes K., David; Ninemeier D., Jack
Područje: Turizam
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2005
Broj stranica: 586
Uvez: Tvrdi

350,00 kn

Svojevrsna hotelijerska biblija koja će pokazati kako se hotel kupuje, kako se njime upravlja te kako se školuju kadrovi za obavljanje poslova, posebice u vezi franšize. Knjiga je namijenjena onima koji uče i već upravljaju hotelima, ne donosi samo opća mjesta upravljanja hotelskim poslovanjem, već zadire i u konkretne probleme.

SKU: 2186 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Knjiga vodi čitatelja na kružno putovanje hotelskim odjelima. Na tom putovanju cijelo vrijeme odgovara na dva pitanja: što mora direktor hotela znati o svakom odjelu i zašto to direktor hotela mora znati? Na ta se pitanja odgovara sustavnom teorijom, a ne objašnjavanjem detalja.

Želite li postati hotelski direktor, odnosno ako želite bolje razumjeti što direktor mora raditi da bi bio uspješan, ova je knjiga dobar početak. U stvari, ona je početnica u kojoj je opisana uloga i odgovornost direktora hotela u suvremenoj smještajnoj industriji. Svijet hotelske administracije je multidisciplinaran i temelji se na ekonomiji, teoriji menadžmenta, matematici, znanosti o prehrani, kemiji, mikrobiologiji, fizici, inženjerstvu, računovodstvu, marketingu, pravu, psihologiji, sociologiji i sve više na tehnologiji.

Iz sadržaja:

HOTELIJERSTVO: PREGLED MOGUĆNOSTI PROFESIONALNOG NAPREDOVANJA / DIREKTOR HOTELA / MENADŽMENT I NADZORNE SPOSOBNO DIREKTORA HOTELA / ODJEL LJUDSKIH RESURSA / KONTROLER / ODJEL RECEPCIJE / ODJEL DOMAĆINSTVA / HRANA I PIĆE / SIGURNOST I ZAŠTITA OBJ OBJEKTA / PRODAJA I MARKETING / ODJEL TEHNIČKIH USLUGA / FRANŠIZNI SPORAZUMI I MENADŽMENT / KUPNJA HOTELA / POJMOVNIK / POGOVOR / KAZALO POJMOVA

 

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

,

Izdavač

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “UPRAVLJANJE HOTELSKIM POSLOVANJEM”

Povezane knjige - M.E.P.-ova preporuka